سالاد آسیایی جزو پیش غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که معمولاً با گشنیز و کنجد تزیین می شود و با مواد ساده ای به راحتی می توانید آن را تهیه کنید. اگر شما نیز طرفدار سالاد آسیایی هستید و تمایل به تهیه آن دارید بهتر است تا پایان مطلب طرز تهیه سالاد آسیایی همراه ما باشید.

آموزش طرز تهیه سالاد آسیایی خوش طعم
همانطور که می دانید در کنار خوراک اصلی، انتخاب یک سالاد مناسب از مهم ترین نکات در آشپزی می باشد که در صورت تمایل می توانید از تکه های مرغ پخته شده و میگو در تهیه سالاد آسیایی استفاده کنید. همچنین، در صورت تمایل می توانید از خمیر یوفکا یا فیلو هم برای سرو این سالاد استفاده کنید که برای این منظور باید لایه های خمیر را توسط قلم مو به روغن آغشته کرده و اجازه دهید پنج تا ده دقیقه داخل فر بماند تا ترد شود و این سالاد نیز مانند سالاد فیله مرغ و سالاد خسرو شاهی بسیار خوشمزه است، در ادامه طرز تهیه سالاد آسیایی را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم
- کاهو : یک عدد
- کلم بنفش : یک دوم
- پیاز سفید خرد شده : یک عدد
- هویج خرد شده : یک عدد
- گشنیز ساطوری شده : دو قاشق سوپ خوری
- شاه بلوط خرد شده : یک سوم پیمانه
- بادام پرک : یک سوم پیمانه
- کنجد : به مقدار لازم
نحوه تهیه سالاد آسیایی
در دستور تهیه این سالاد خوشمزه و خوش طعم ابتدا کاهو و کلم بنفش را شسته و خشک نمایید و بعد آن را به صورت نازک برش بزنید.
حالا داخل ظرف مناسبی کاهو، کلم بنفش، پیاز خرد شده، هویج و یک قاشق گشنیز ساطوری شده ریخته و با هم مخلوط کنید.
در مرحله بعدی شاه بلوط و بادام پرک را نیز بیفزایید و بعد سس را به سالاد اضافه کرده و مواد را با هم ترکیب کنید.
در مرحله پایانی سالاد را داخل ظرف مورد نظر سرو کرده و با کنجد و گشنیز تزیین کنید. همچنین، در صورت تمایل می توانید از تکه های مرغ پخته شده و میگو نیز در این سالاد استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه سس
- روغن زیتون : دو قاشق غذا خوری
- روغن کنجد : یک قاشق چای خوری
- سرکه برنج : چهار قاشق چای خوری
- شکر : یک دوم قاشق چای خوری
- سس سویا: یک قاشق غذا خوری
- نمک، فلفل سیاه و فلفل هندی : به مقدار لازم
دستور تهیه سس
برای تهیه سس سالاد آسیایی روغن زیتون، روغن کنجد، سرکه برنج یا سرکه سیب، سس سویا و شکر را به خوبی باهم ترکیب کرده و در صورت تمایل به آن فلفل و نمک بیفزایید و البته دقت داشته باشید که سس سویا چون شور است نیازی به افزودن نمک نمی باشد.

دستور تهیه سالاد آسیایی با کره بادام زمینی
علاوه بر روش بالا، سالاد آسیایی را می توانید با روس دیگری نیز تهیه کنید که بسیار ساده و راحت است. در ادامه مطلب نحوه تهیه سالاد آسیایی با کره بادام زمینی را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم
- سرکه : شش قاشق غذا خوری
- روغن نباتی : شش قاشق غذا خوری
- کره بادام زمینی : پنج قاشق غذا خوری
- سس سویا: سه قاشق
- شکر قهوه ای : سه قاشق
- ریشه زنجبیل تازه خرد شده : دو قاشق غذا خوری
- سیر خرد شده : یک و نیم قاشق غذا خوری
- کلم سبز نازک : پنج فنجان
- کلم قرمز نازک: دو فنجان
- فلفل دلمه ای قرمز نازک : دو عدد
- هویج : دو عدد
- پیاز سبز خرد شده : شش عدد
- گشنیز تازه خرد شده : نصف فنجان
نحوه تهیه
ابتدا داخل کاسه مناسبی سرکه، روغن، کره بادام زمینی، سس سویا، شکر قهوه ای، زنجبیل و سیر را با هم ترکیب کرده تا مواد یکدست شود.
حالا برای تهیه سالاد، کلم سبز، کلم قرمز، فلفل قرمز، هویج، پیاز سبز و گشنیز را با هم مخلوط کرده و پیش از مصرف به آن سس تهیه شده را بیفزایید، نوش جان.