خورش موز یکی از انواع خورش ها بسیار ساده و راحت است که طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است. اگر شما نیز تمایل به تهیه این خورش دارید و نمی دانید با چه روشی آن را تهیه کنید تا خوش طعم شود به شما دوستان عزیز پیشنهاد می کنیم بهتر است تا پایان مطلب طرز تهیه خورش موز همراه ما باشید.

آموزش طرز تهیه خورش موز با یک روش ساده
این خورش نیز مانند نحوه تهیه خورش کاری ژاپنی و خورش کیوی با یک سری مواد ساده و در مدت زمان کمی می توانید تهیه کنید که بسیار پرطرفدار و خوش طعم است. در ادامه مطلب، دستور تهیه خورش موز را به شما دوستان عزیز آموزش می دهیم تا بتوانید به راحتی آن را تهیه و نوش جان کنید.
مواد لازم
- گوشت چرخ کرده : پانصد گرم
- پیاز خرد شده : دو عدد
- هویج : سه عدد
- موز : یک عدد له شده
- روغن نباتی : به مقدار لازم
- پودر کاری : یک قاشق غذا خوری
- زردچوبه : به مقدار لازم
- پودر زنجبیل : دو قاشق چایخوری
- فلفل قرمز : نصف قاشق چایخوری
- گوجه فرنگی : چهارصدگرم
- کنسرو نخود فرنگی : یک بسته
دستور پخت
برای تهیه خوش موز، ابتدا هویج ها را شسته و پوست آن ها را بگیرید و مجدداً آن را خوب آبکشی نمایید سپس هویج ها را با چاقو تیز حلقه حلقه کنید.
حالا پیازها را به شکل خلالی بزرگ خرد نمایید سپس با چنگال موز را له کنید و داخل قابلمه مناسبی موادی که خرد کرده اید را بریزید.
در مرحله بعدی از نحوه نهیه خورش موز، مقداری روغن داخل قابلمه ریخته و بر روی حرارت گذاشته و مواد را به آرامی تفت دهید که پنج دقیقه کافی است.
حالا مواد زنجبیل، فلفل قرمز، پودر کاری، زردچوبه (اختیاری) به مواد بیفزایید و بعد گوشت چرخ کرده را به مواد اضافه کنید و مرتب هم زده تا گوشت گوله گوله نشود، که بعد از زمان ده دقیقه که رنگ گوشت قهوه ای شد گوجه ای که از قبل رنده کرده اید را با کنسرو نخود فرنگی به مواد بیفزایید و نمک و فلفل آن را نیز تست کنید.
در مرحله پایانی از دستور تهیه خوش موز، درب قابلمه گذاشته و حرارت را کم نمایید و اجاره دهید حدود پانزده دقیقه مواد بجوشد پس از به جوش آمدن می توانید درب قابلمه را بگیرید و اجازه دهید بر روی حرارت ملایم خورش جاافتاده شود.

نکته : این خورش را می توانید با سلیقه تان تزیین نمایید و در واقع مواد تزیین آن اختیاری می باشد.