ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه سالاد ژله شیک و خوشمزه برای مهمانی ها

همانطور که می دانید پیش غذاها دارای انواع مختلفی هستند که یکی از انواع سالاد های پرطرفدار آن، سالاد ژله است که در این مقاله طرز تهیه سالاد ژله را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

طرز تهیه سالاد ژله شیک و خوشمزه برای مهمانی ها

سالاد ژله جزو پیش غذاهای بسیار خوش طعم و پرطرفدار است که نحوه تهیه آن نیز بسیار ساده و راحت است و در مدت زمان کمی می توانید این سالاد را تهیه و نوش جان کنید. بنابراین، اگر شما نیز به دنبال نحوه تهیه این سالاد هستید بهتر است تا پایان مطلب طرز تهیه سالاد ژله همراه ما باشید.

 آموزش تهیه سالاد ژله
آموزش طرز تهیه سالاد ژله خوش طعم

این سالاد مانند سالاد آسیایی و سالاد الویه با سوسیس بسیار خوش طعم است و با یک سری مواد ساده می توانید تهیه کنید. در ادامه مطلب طرز تهیه سالاد ژله را به شما همراهان عزیز آموزش می دهیم تا آن را تهیه و نوش جان کنید.

مواد لازم

  • پودر ژله : یک بسته
  • پنیر خامه ای : پانصد گرم
  • خامه پرچرب: سه قاشق غذاخوری با یک لیوان
  • آبجوش : یک لیوان
  • دلستر : یک لیوان
  • مینی مارشمالو ؛ یک فنجان
  • مغز گردو : بک فنجان
  • آلبالو : یک فنجان
  • آناناس : یک فنجان
  • کره : به مقدار لازم

دستور تهیه

در تهیه سالاد ژله، ابتدا پانصد گرم پنیر خامه ای را با سه قاشق غذاخوری خامه پرچرب داخل ظرف مناسبی ریخته و با کمک همزن برقی آن را هم زده تا مواد نرم و لطیف شود.

حالا یک لیوان آبجوش را داخل ظرف مناسبی ریخته و یک بسته پودر ژله را باز کرده و به آبجوش بیفرایید و با استفاده از همزن مفتولی آرام آرام هم زده تا دانه های پودر ژلاتین داخل آب حل شوند.

در مرحله بعدی محلول آبجوش و پودر ژله را با ترکیب پنیر خامه ای و خامه همزده بیفزایید و دوباره با همزمان مواد را باهم مخلوط کنید.

حالا در حین هم زدن مواد، یک لیوان دلستر با هر طعمی به مایه داخل ظرف بیفزایید سپس ظرف را به مدت نیم ساعت داخل یخچال گذاشته و بعد از نیم ساعت با همزن برقی هم بزنید و دوباره به مدت نیم ساعت دیگر داخل یخچال قرار دهید.

حالا پس از سی دقیقه دوم، ظرف را از یخچال خارج کرده و دوباره با همزن برقی هم بزنید و بعد به آن یک لیوان خامه پرچرب بیفرایید و مواد را هم بزنید.

در مرحله بعدی یک فنجان مینی مارشمالو، یک فنجان مغزگردو، یک فنجان آلبالو تازع بدون هسته، یک فنجان آناناس کاملاً خرد شده و پوره شده را به مایه خامه ای که آماده کرده اید بیفزایید تا مواد در همه جا پخش شود.

حالا قالب مناسبی را انتخاب کرده و با مقدار زیادی کره ذوب شده کف و دیواره قالب را خیلی چرب کنید و بعد مایه سالاد ژله را داخل قالب ریخته و به مدت شش ساعت اجازه دهید داخل یخچال بماند.

نحوه تهیه سالاد ژله

در مرحله پایانی،  گوشه های قالب را با چاقو تیز آزاد کرده و دسر را داخل ظرف مورد نظر برگردانید و در صورت تمایل می توانید با میوه یا خامه این دسر را تزیین کنید. نوش جان.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان