ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه ترشی ریواس به سبک محلی و سنتی

همانطور که می دانید ترشی دارای انواع مختلفی است که یکی از انواع پرطرفدار آن، ترشی ریواس است که بسیار ساده و راحت است. در این مقاله طرز تهیه ترشی ریواس را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

طرز تهیه ترشی ریواس به سبک محلی و سنتی

ترشی ریواس علاوه بر داشتن طعم بی نظیر، برای سلامت دستگاه گوارش نیز از فواید زیادی برخوردار است و با یک سری مواد ساده می توانید این ترشی خوشمزه را تهیه کنید. از این رو، اگر شما نیز به دنبال طرز تهیه ترشی ریواس هستید بهتر است تا پایان مطلب همراه ما باشید.

آموزش تهیه ترشی ریواس

آموزش طرز تهیه ترشی ریواس

ریواس گیاهی با ساقه آبدار و ترش می باشد که مناسب فصل بهار است و دارای ویتامین های مختلف نیز است و مانند ترشی بادمجان و هویج و ترشی مراکشی به راحتی و در مدت زمان کمی می توانید این ترشی خوشمزه را تهیه کنید. در ادامه مطلب دستور تهیه ترشی ریواس را به شما همراهان عزیز آموزش می دهیم.

مواد لازم

  • سرکه
  • شکر
  • ریواس
  • آب
  • زنجبیل تازه
  • نعناع خشک در صورت تمایل
  • نمک و فلفل سیاه
  • دانه خردل

دستور تهیه

به منظور تهیه این ترشی ریواس خوشمزه، ابتدا ریواس ها را شسته و روی پارچه حوله ای گذاشته و اجازه دهید خشک شوند.

حالا پوست ریواس ها را جدا کرده و به اندازه دلخواه خرد نمایید و بعد داخل قابلمه مناسبی آب، سرکه، شکر، زنجبیل و نمک بیفزایید و روی حرارت متوسط گذاشته و اجازه دهید به جوش آید.

حالا حرارت را خاموش کرده و بعد از اینکه کمی از حرارت افتاد، داخل شیشه مناسبی نمک، فلفل سیاه، دانه خردل و نعنا خشک ریخته و ظرف را با ریواس خرد شده پر نمایید و روی آن را سرکه بریزید تا روی ریواس ها را بگیرد.

در مرحله بعدی درب شیشه را بسته و یک هفته داخل دمای محیط گذاشته تا ترشی ریواس شما آماده شود. نوش جان.

نحوه تهیه ترشی ریواس

دستور تهیه ترشی و کرفس

ترش ریواس را می توانید با روش های مختلفی تهیه کنید که علاوه بر روش بالا، این ترشی را می توانید با کرفس نیز تهیه کنید در ادامه نحوه تهیه آن را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم

  • ریواس
  • کرفس
  • سیر خردشده
  • سرکه
  • نمک
  • سبزی ترشی
  • هویج
  • فلفل تند

نحوه تهیه

ابتدا ریواس ها را بشویید و پوست گرفته و خرد نمایید و کرفس و هویج را نیز مانند ریواس خرد نمایید حالا سبزی ها را شسته و خشک کرده و ساطوری کنید و در صورت تمایل به آن برگ کرفس نیز می توانید بیفرایید.

حالا قابلمه مناسبی را روی حرارت گذاشته و داخل آن سرکه بریزید و اجازه دهید به جوش آید و بعد کرفس, ریواس و هویج را به مدت پنج دقیقه داخل سرکه بریزید تا بجوشد و بعد حرارت را خاموش کنید.

حالا بعد از خنک شدن، به قابلمه نمک، سبزی، سیر و فلفل بیفرایید و داخل ظرف شیشه ای ریخته به اندازه ای که روی مواد را سرکه بپوشاند.

حالا درب شیشه را بسته و اجازه دهید به مدت بیست روز در دمای محیط بماند تا جاافتاده‌ شود. نوش جان.

نکات تکمیلی

1. برای سبزی ترشی می توانید از مقدار مساوی ریحان، جعفری، گشنیز، ترخان و مرزه استفاده کنید.

2. به منظور رنگی شدن ترشی از مقداری زردچوبه یا لبو استفاده نمایید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان