خورش قیمه جزو غذاهای ایرانی و سنتی است که با روش های مختلفی می توانید آن را تهیه کنید که یکی از انواع پرطرفدار آن، خورش قیمه با گوشت قلقلی است که با یک سری مواد ساده می توانید این خورش را به راحتی تهیه کنید. از این رو، اگر شما نیز به دنبال طرز تهیه خورش قیمه با گوشت قلقلی هستید بهتر است تا پایان مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه خورش قیمه با گوشت قلقلی
خورش قیمه با گوشت قلقلی در بین اکثر افراد طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است و به راحتی نیز تهیه می شود. در ادامه مطلب دستور تهیه آن را با یک روش ساده در اختیارتان گذاشته ایم تا بتوانید این خورش را تهیه و نوش جان کنید.
مواد لازم
- گوشت چرخ کرده : دویست گرم
- پیاز : سه عدد
- فلفل و ادویه و نمک : به میزان لازم
- لپه : نصف پیمانه
- رب گوجه فرنگی : دو قاشق غذاخوری
- پودر لیمو عمانی : به میزان لازم
- دارچین و زعفران دم کرده : به مقدار لازم
- سیب زمینی : دو عدد متوسط
- لیمو عمانی : دو عدد کامل
نحوه تهیه
ابتدا یکی از پیازها را شسته و پوست گرفته و بعد رنده کنید و به گوشت داخل کاسه بیفرایید سپس به آن ادویه، نمک و فلفل اضافه کنید.
حالا با دست مواد را ورز داده و روی آن را سلفون بکشید و اجازه دهید داخل یخچال به مدت یک ساعت بماند و لپه هایی که از سه چهار ساعت قبل خیس کرده اید را داخل قابلمه مناسبی بریزید و با کمی آب روی حرارت گذاشته تا پخته شوند.
حالا بعد از نیم پز شدن لپه ها، آن ها را آبکش کرده و کنار گذاشته سپس گوشت های استراحت کرده را به شکل قلقلی به اندازه گردو یا کوچکتر در آورید.
در مرحله بعدی قابلمه مناسبی بردارید و کمی روغن داخل آن ریخته و روی حرارت بگذارید و اجازه دهید داغ شود سپس گوشت های قلقلی را داخل آن سرخ نمایید و بعد از تابه خارج نمایید.
در مرحله بعدی دو پیاز باقی مانده را پس از شستن، پوست گرفته و به شکل خلالی یا نگینی درشت خرد نمایید و بعد پیاز خرد شده را به همراه کمی روغن تفت داده و اجازه دهید سبک و طلایی شوند.
حالا رب گوجه فرنگی، ادویه، نمک، فلفل و پودر لیمو عمانی، دارچین و زعفران دم کرده را به پیاز ها بیفرایید و با هم ترکیب نمایید تا رب کاملاً سرخ شوند.
حالا لپه های نیم پر را به آن بیفزایید و کمی تفت داده و بعد به آن ها گوشت های قلقلی را اضافه کرده و کمی آب روی آن ریخته سپس اجازه دهید بر روی حرارت کم پخته شود.
در مرحله بعدی لیمو عمانی ها را با کمک چنگال سوراخ کرده و به خورش بیفرایید و اجازه دهید جابیفتد سپس سیب زمینی ها را شسته و بعد پوست گرفتن، به شکل خلالی خرد نمایید.
در مرحله پایانی از طرز تهیه خورش قیمه با گوشت قلقلی، سیب زمینی ها را شسته با کمک دستمال خشک کرده سپس داخل تابه با روغن سرخ کنید و پس از آماده شدن خورش، روی آن بچینید، نوش جان.

شما دوستان عزیز با کلیک خورش قیمه رژیمی و خورش قیمه اسفناج می توانید با نحوه تهیه این خورش ها بیشتر آشنا شوید و آن ها را تهیه و نوش جان کنید.