پاستا آرابیاتا یک غذای محبوب بین المللی می باشد که طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است و نحوه تهیه آن نیز بسیار ساده و راحت است. از این رو، اگر شما نیز از آن دسته افرادی هستید که تمایل به تهیه این غذای خوش طعم دارید بهتر است تا پایان مطلب طرز تهیه پاستا آرابیاتا همراه ما باشید.

آموزش طرز تهیه پاستا آرابیاتا
پاستا آرابیاتا با یک سری مواد ساده به راحتی و در مدت زمان کمی تهیه می شود و به عنوان یکی از پاستاهای خوش طعم محسوب می شود که طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است، در ادامه مطلب، دستور تهیه آن را به شما همراهان عزیز آموزش می دهیم تا بتوانید این غذای تهیه و نوش جان کنید.
مواد لازم
- پنیر پارمزان : دو قاشق غذاخوری
- پوره گوجه فرنگی : یک پیمانه
- نمک : دو قاشق چایخوری
- ریحان : سی گرم
- پاستا بنه : سیصد گرم
- سیر : دو حبه
- رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری
- فلفل چیلی : یک عدد
- روغن زیتون : دو قاشق غذاخوری
نحوه تهیه
به منظور تهیه این پاستای خوش طعم، ابتدا قابلمه مناسبی را تا نیمه آب کرده و به آن یک قاشق غذاخوری روغن و یک قاشق چایخوری نمک بیفزایید و روی حرارت گذاشته تا آب بجوشد.
حالا پاستا را به آب جوش افزوده و اجازه دهید ده دقیقه روی حرارت باشد سپس آن را آبکشی کنید، که زمان جوشاندن آن بر روی بسته ماکارانی وجود دارد و بهتر است طبق همان زمان ماکارانی را بجوشانید.
در مرحله بعدی از نحوه تهیه پاستا آرابیاتا تابه مناسبی را روی حرارت گذاشته و به آن روغن زیتون بیفرایید و بعد سیر را داخل تابه رنده کنید و بعد از طلایی رنگ شدن فلفل تند را به صورت ساطوری ریز خرد کرده و به تابه بیفرایید سپس به آن رب گوجه اضافه کنید.
حالا رب گوجه فرنگی را تفت داده تا طعم و بوی خامی آن گرفته شود و بعد پوره گوجه فرنگی را با نمک به تابه بیفرایید.
در مرحله پایانی از نحوه تهیه پاستا آرابیاتا، پاستای آبکش شده را با ریحان و پنیر پامزان به تابه بیفزایید و مواد را زیر و رو کرده تا باهم ترکیب شوند و بعد داخل ظرف مورد نظر سرو کنید.

شما دوستان عزیز، در صورت تمایل می توانید با کلیک بر روی پاستا با بوقلمون و پاستا گوشت و ریحان می توانید با نحوه تهیه این پاستاها آشنا شوید. و همچنین، می توانید به راحتی و در مدت رمان کمی آن ها را تهیه و نوش جان کنید.