مرغ از آن دسته غذاهای محبوب است که با روش های مختلف می توانید آن را بپزید که یکی از غذاهای پرطرفدار، مرغ مشهدی می باشد که به راحتی می توانید آن را تهیه کنید، از این رو، اگر شما دوستان عزیز نیز از آن دسته افرادی هستید که تمایل به تهیه این غذای خوش طعم دارید بهتر است تا پایان مطلب طرز تهیه مرغ مشهدی همراه ما باشید.

طرز تهیه مرغ مشهدی با طعم بی نظیر
مرغ مشهدی مانند زرشک پلو با مرغ و مرغ پرتقالی نحوه تهیه آن بسیار ساده و راحت است و با یک سری مواد ساده به راحتی و در مدت زمان کمی می توانید تهیه کنید. در ادامه مطلب، دستور تهیه مرغ مشهد را در اختیارتان گذاشته ایم. که در تهیه آن از آب استفاده نمی شود و با آب پیاز پخته می شود و با کته زعفران و سیر ترشی می توانید نوش جان کنید.
مواد لازم
- مرغ : چند تکه
- پیاز : دو عدد بزرگ
- کره : پنجاه گرم
- سیر : سه حبه
- برگ بو : یک عدد
- زعفران دم کرده : به مقدار لازم
- روغن مایع : کمی
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر زعفران
نحوه تهیه
به منظور تهیه این غذای خوشمزه، ابتدا از شب قبل یا چند ساعت قبل مرغ را به منظور گرفته شدن بوی زهم آن، داخل آب و نمک بگذارید که برای هر تکه یک قاشق غذا خوری نمک ریخته و پس از استراحت شسته و خشک نمایید.
در ادامه پیاز را پوست گرفته و خلالی ریز خرد نمایید و کف تابه ریخته سپس تکه های مرغ را روی پیاز گذاشته و بعد ادویه ها، روغن، کره و برگ بو و سیر حبه شده را روی مرغ بگذارید.
در مرحله بعدی قابلمه را روی حرارت کم گذاشته تا کم کم شروع به آن انداختن کند سپس در حین پخت مرغ را زیر و رو کنید و مقداری زعفران دم کرده روی مرغ ها بریزید.
در مرحله پایانی از نحوه تهیه مرغ مشهدی، پس از پخته شدن مرغ، برگ بو را جدا کرده و می توانید مرغ را سرخ کرده و یا با آب و پیازی پخته شده و برنج کته سرو کنید، نوش جان.

نکات تکمیلی
به منظور تهیه این غذا توجه به یک سری نکات بسیار مهم است که این نکات عبارت است از :
1. در زمان پخت مرغ حتما مرغ را زیر و رو کنید تا نسوزد.
2.. گذاشتن مرغ داخل آب و نمک اختیاری می باشد ولی طعم و مزه آن فوق العاده می شود.
3. در کنار غذا از زرشک و خلال استفاده کنید.