ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه بیکن مرغ خانگی؛ سالم، خوش طعم و بدون مواد نگهدارنده

یکی از انواع خوراک های فراوری شده خوشمزه، بیکن مرغ می باشد که نحوه تهیه آن نیز بسیار ساده و راحت است. در این مقاله طرز تهیه بیکن مرغ را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

طرز تهیه بیکن مرغ خانگی؛ سالم، خوش طعم و بدون مواد نگهدارنده

بیکن مرغ جزو غذاهای خوشمزه و محبوب است که به عنوان یک ساندویچ خوشمزه یا میان وعده جذاب می توانید آن را تهیه کنید و نحوه تهیه آن نیز بسیار ساده و راحت است. از این رو، اگر شما نیز تمایل به تهیه این غذای خوش طعم دارید بهتر است تا پایان مطلب طرز تهیه بیکن مرغ همراه ما باشید.

آموزش طرز تهیه بیکن مرغ

بیکن مرغ را با چند قلم مواد ساده به راحتی در منزل می توانید تهیه کنید ساندویچ بیکن و پاستا بیکن از جمله محبوب ترین غذاهای تهیه شده با بیکن است که در ادامه مطلب دستور تهیه آن را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

آموزش تهیه بیکن مرغ

مواد لازم

  • سینه مرغ چرخ شده : چهارصد گرم
  • سیر : دو حبه
  • تخم مرغ : یک عدد
  • گلوتن : بیست گرم
  • نشاسته ذرت : بیست گرم
  • شیرخشک : ده گرم
  • نمک : ده گرم
  • روغن : پنجاه گرم
  • آب خنک : شصت گرم
  • ادویه شامل تخم گشنیز : پنج گرم
  • پاپریکا : دو گرم
  • فلفل قرمز : دو گرم
  • جوز هندی : یک گرم
  • پنیر ورقه ای گودا
  • پاپریکا مایع یا رنگ خوراکی ژله ای

دستور تهیه

به منظور تهیه بیکن مرغ ابتدا سینه مرغ بدون استخوان را چرخ کرده تا یکدست شود و بعد همراه دو حبه سیر داخل غذاساز ریخته و مواد را باهم ترکیب کنید.

حالا به مخلوط تخم مرغ بیفزایید و به مدت یک دقیقه هم زده و بعد گلوتن، پودر پیاز، خردل، پاپریکا، نشاسته ذرت، نمک، شیر خشک، تخم گشنیز و جوز هندی بیفزایید و به مدت یک دقیقه هم بزنید.

حالا به مواد آب بیفزایید و هم بزنید و کم کم روغن را اضافه کنید سپس با لیسک مواد را زیر و رو کرده تا مواد با هم ترکیب شوند.

در مرحله بعدی مواد را به دو قسمت تقسیم کرده و به یک قسمت آن رنگ خوراکی پاپریکا بیفرایید و قسمت دیگر را ساده بگذارید سپس قالب لوف را برداشته و با فویل داخل آن را پوشانده سپس یک کاسه کوچک آب سرد کنار دست تان گذاشته و با قاشق که داخل آب سرد زده اید از مواد پاپریکایی برداشته و داخل قالب ریخته و بعد آن را صاف و یکدست نمایید و پنیر ورقه ای روی آن بریزید.

در مرحله پایانی قسمت ساده آن را نیز بیفزایید و با قاشق خیس کرده تا به راحتی پخته شود و به خوبی فشار داده تا منسجم شود و بعد با فویل روی قالب را پوشانده و داخل سینی آب ریخته و قالب را داخل سینی گذاشته و داخل فر که از قبل گرم شده است بگذارید و اجازه دهید به مدت چهل و پنج دقیقه بر روی دمای 130 درجه بماند و به مدت ده دقیقه صبر کرده تا خنک شود و بعد از قالب خارج کرده و برش بزنید، نوش جان.

نحوه تهیه بیکن مرغ

نکات تکمیلی

1. به هیچ عنوان نباید مواد گرم شود و باید از غذاساز استفاده کنید تا گوشت گرم نشود.

2. می توانید در چند رنگ و طعم های مختلف مواد را تهیه کنید.

3. از لوازم قنادی گلوتن و شیرخشک را می توانید تهیه نمایید.

4. از بوقلمون یا گوشت گوساله یا میکس هر دو می توانید استفاده نمایید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان