ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه برنج جولاف اصل آفریقایی مرحله به مرحله

برنج جولاف یکی از غذاهای پرطرفدار در کشورهای غرب آفریقا است که با ترکیب برنج، گوجه فرنگی، پیاز و پوره فلفل، طعمی بی نظیر را به ارمغان می آورد.  در این مقاله طرز تهیه برنج جولاف را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

طرز تهیه برنج جولاف اصل آفریقایی مرحله به مرحله

برنج جولاف علاوه بر اینکه در غرب آفریقا محبوب است، به راحتی می تواند شما را به دنیای طعم های جدید و جالب ببرد. و نحوه تهیه آن نیز بسیار ساده و راحت است و به راحتی و در مدت زمان کمی می توانید آن را تهیه کنید. از این رو، اگر شما نیز تمایل به تهیه این غذای خوش طعم دارید بهتر است تا پایان مطلب طرز تهیه برنج جولاف همراه ما باشید.

طرز تهیه برنج جولاف به روش حرفه ای

جولاف در بسیاری از کشورهای غرب آفریقا مانند سنگال، نیجریه، غنا، گامبیا، ساحل عاج و … سرو می شود. در هر منطقه ای ممکن است دستور تهیه و نام آن متفاوت باشد. به طور کلی، این غذا از نام مردم ووآلاف گرفته شده است که یک گروه قومی بزرگ در غرب آفریقا هستند. طبق تاریخچه ای که از این غذا وجود دارد، جولاف به سنگال نسبت داده می شودو زیرا، بیشترین تعداد افراد ووآلاف در این کشور ساکن هستند. و مانند برنج سرخ شده و برنج ژاپنی جزو پرطرفدار ترین ها است، در ادامه طرز تهیه برنج جولاف را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

آموزش تهیه برنج جولاف

مواد لازم

  • گوشت گوساله: پانصد گرم
  • برنج: چهار  پیمانه
  • گوجه فرنگی: پنج عدد
  • پیاز سفید: یک عدد
  • رب گوجه فرنگی: دویست گرم
  • پیاز قرمز: دو عدد متوسط
  • سیر: چهار حبه رنده شده
  • آویشن تازه: یک قاشق چایخوری
  • پونه کوهی: یک قاشق چایخوری
  • پودر زنجبیل: یک قاشق چایخوری
  • پودر سیر: یک قاشق چایخوری
  • فلفل دلمه ای: یک  عدد
  • عصاره گوشت (اختیاری)
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا گوشت گوساله خرد شده، یک عدد پیاز قرمز ریز شده، زنجبیل، سیر کوبیده، آویشن، پونه کوهی، عصاره گوشت (اختیاری)، نمک و مقداری آب را در یک قابلمه بزرگ بریزید.

حالا مواد را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید گوشت به همراه ادویه ها برای حدود یک ساعت پخته شود. پس از پخت، گوشت را به یک ظرف دیگر منتقل کرده و پنج دقیقه تفت دهید.

حالا در همان تابه، پیاز خرد شده را به مدت چند دقیقه تفت دهید تا طلایی و نرم شود. سپس  رب گوجه فرنگی، گوجه فرنگی رنده شده (یا پوره شده)، پیاز رنده شده و عصاره گوشت را اضافه کنید و هم بزنید.

در این مرحله پس از چند دقیقه تفت دادن، پودر زنجبیل، پودر سیر، فلفل و مقداری نمک را به مواد اضافه کنید. سپس، برنج شسته شده و گوشت تفت داده شده را به همراه دو یا سه لیوان آب به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید.

در مرحله پایانی، درب قابلمه را گذاشته و اجازه دهید غذا برای نیم ساعت با شعله ملایم بپزد. سپس، فلفل دلمه ای و پیاز اسلایس شده را به برنج اضافه کرده و غذا را سرو کنید.

نحوه تهیه برنج جولاف

نکات مهم:

1. در دستور اصلی، گوشت بز استفاده می شود، اما شما می توانید از گوشت گوساله یا مرغ هم استفاده کنید.

2. اگر طعم تند را دوست ندارید، می توانید فلفل و زنجبیل را حذف کنید.

3. برای پخت بهتر برنج، بهتر است درب قابلمه را با فویل آلومینیومی بپوشانید تا برنج به خوبی دم بکشد.

4. می توانید برنج را از شب قبل خیس کنید تا در هنگام پخت نرم تر شود، اما حواستان باشد که بیش از حد خیس نکنید که برنج له نشود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان