ماهان شبکه ایرانیان

افت فروش برقی‌‌های ریویان

دنیای‌اقتصاد: تحویل خودروهای برقی شرکت ریویان در سال‌۲۰۲۵ کمتر از انتظارات بازار بوده و‌بار دیگر فشار تقاضا در بازار خودروهای برقی، به‌ویژه در بخش محصولات گران‌‌قیمت را برجسته کرده‌است

افت فروش برقی‌‌های ریویان

به گزارش رویترز، افت فروش ریویان در شرایطی رخ می‌دهد که بازار خودروهای برقی با کاهش تقاضا مواجه شده‌است. پایان اعتبار مشوق مالی 7500 دلاری دولت آمریکا در پایان سپتامبر، قیمت موثر بسیاری از خودروهای برقی را افزایش داده و بر تصمیم خرید مصرف‌کنندگان اثر گذاشته‌است. این فشار برای شرکت‌هایی مانند ریویان که محصولات خود را در بازه قیمتی بالا عرضه می‌کنند، محسوس‌‌تر بوده‌است.

ریویان در حال‌حاضر وانت R1T و شاسی‌‌بلند R1S را به بازار عرضه می‌کند و هم‌‌زمان تلاش دارد با اجرای برنامه‌های کاهش هزینه و افزایش بهره‌‌وری در کارخانه ایلینوی، مسیر زیان‌دهی خود را اصلاح کند. تمرکز اصلی سرمایه‌گذاران اکنون بر مدل R2 است؛ شاسی‌‌بلند کوچک‌تر و ارزان‌تری که قرار است از نیمه نخست 2026 وارد بازار شود و مستقیما با مدل Y تسلا رقابت کند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان