خوردن آووکادو میتواند سطح کلسترول بد خون را پایین بیاورد. نتیجه یک تحقیق جدید که در مجله انجمن قلب آمریکا چاپ شده، نشان میدهد کسانی که هر روز آووکادو میخورند، در مقایسه با آنهایی که رژیم غذایی مشابه اما بدون آووکادو دارند، کلسترول بد کمتری دارند.
محققان متوجه شدند کلسترول داوطلبانی که 5 هفته رژیم غذایی با چربی متوسط داشتند و آووکادو هم میخوردند، 13.5 میلی گرم کاهش یافت در حالی که داوطلبانی با رژیم غذایی مشابه اما بدون آووکادو تنها 8.3 میلی گرم کاهش کلسترول داشتند.
اما این تنها فایده این میوه نبود.
کسانی که در دسته اول بودند، با کاهش کل کلسترول و تری گلیسرید روبرو شدند که برای سلامت قلب شان فایده بیش تری دارد.
کارشناسان میگویند، علاوه بر آووکادو، دیگر چربیهای سالم مثل چیزی که در آجیل و روغن زیتون فرا بکر وجود دارد، احتمالا به کاهش خطر حمله قلبی کمک میکند.
اما قبل از این که حسابی سراغ آووکادو بروید، این را بدانید که آن چه در کنارش میخورید نیز روی سلامت قلب تاثیر دارد. بنابراین قید چیپسهای پرنمک و پر کالری را بزنید و به جای آن گیاهانی مثل هویج و کرفس را در نظر بگیرید. در این صورت، باز هم آن صدای «قرچ»ی که دوست دارید را میشنوید.
چند ایده خوشمزه دیگر:
آووکادو را خرد کنید و از آن به عنوان چاشنی برای خوراک لوبیا به خصوص لوبیا سیاه استفاده کنید. آن را له کنید و به عنوان یک جانشین سالم تر، جای سس مایونز روی ساندویچتان بمالید یا فقط میوه را با قاشق از توی پوستش دربیاورید و نوش جان کنید.
@***2267-2041-2505***!