ماهان شبکه ایرانیان

تهیه سالاد سیب‌زمینی با چغندر و خرمای تازه

تهیه یک سالاد خوشمزه و ساده نیاز به چند مدل سبزیجات فصل دارد. فقط کافی است یک سس مخصوص و مناسب با سبزیجات هم آماده کنید و در کنار سالادتان قرار دهید. حالا شما یک سالاد کامل و لذیذ دارید. آیا فکر می کنید ترکیب سیب زمینی و چغندر و خرما در یک سالاد خوب باشد؟ با بنیتا همراه باشید با معرفی یک سالا خوشمزه و عجیب!

سالاد

تهیه یک سالاد خوشمزه و ساده نیاز به چند مدل سبزیجات فصل دارد. فقط کافی است یک سس مخصوص و مناسب با سبزیجات هم آماده کنید و در کنار سالادتان قرار دهیدحالا شما یک سالاد کامل و لذیذ دارید. آیا فکر می کنید ترکیب سیب زمینی و چغندر و خرما در یک سالاد خوب باشد؟ با بنیتا همراه باشید با معرفی یک سالا خوشمزه و عجیب!

مواد لازم برای 6 نفر

سیب زمینی پوست نکنده: 1 کیلوگرم

لبو: 4 عدد

ساقه کرفس قطعه قطعه شده: 2 عدد

پیازچه سبز: 3 عدد 

خیار خرد شده: 1 عدد

خرمای بدون هسته: 4 عدد

مواد لازم برای سس سالاد 

گشنیز تازه و خرد شده: 1 قاشق غذاخوری

نعنای تازه و خرد شده: 2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون: نصف لیوان

سالاد

طرز تهیه

سیب زمینی را بخارپز کرده تا کاملا ترد شود . لبو را نیز بدون گرفتن پوست در مایکروفر یا به صورت بخارپز بپزید تا نرم شود. سپس رطوبت آن را بگیرید و خنک کنید.

پوست لبو را جدا کرده و آن را تکه تکه کنید. 

تمام مواد را در کاسه‌ای ریخته و خوب مخلوط کنید. سس را کاملا هم بزنید و روی آن بریزید.

طرز تهیه سس

تمام مواد را در ظرفی ریخته و خوب مخلوط کنید.

نکته

بهتر است سالاد را چند ساعت قبل از مصرف و لبو و سس را درست قبل از زمان مصرف مخلوط کنید.

در ظرف در پوشیده درون یخچال نگهداری شود.

برای فریز کردن مناسب نیست.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان