
تهیه یک سالاد خوشمزه و ساده نیاز به چند مدل سبزیجات فصل دارد. فقط کافی است یک سس مخصوص و مناسب با سبزیجات هم آماده کنید و در کنار سالادتان قرار دهید. حالا شما یک سالاد کامل و لذیذ دارید. آیا فکر می کنید ترکیب سیب زمینی و چغندر و خرما در یک سالاد خوب باشد؟ با بنیتا همراه باشید با معرفی یک سالا خوشمزه و عجیب!
مواد لازم برای 6 نفر
سیب زمینی پوست نکنده: 1 کیلوگرم
لبو: 4 عدد
ساقه کرفس قطعه قطعه شده: 2 عدد
پیازچه سبز: 3 عدد
خیار خرد شده: 1 عدد
خرمای بدون هسته: 4 عدد
مواد لازم برای سس سالاد
گشنیز تازه و خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
نعنای تازه و خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: نصف لیوان

طرز تهیه
سیب زمینی را بخارپز کرده تا کاملا ترد شود . لبو را نیز بدون گرفتن پوست در مایکروفر یا به صورت بخارپز بپزید تا نرم شود. سپس رطوبت آن را بگیرید و خنک کنید.
پوست لبو را جدا کرده و آن را تکه تکه کنید.
تمام مواد را در کاسهای ریخته و خوب مخلوط کنید. سس را کاملا هم بزنید و روی آن بریزید.
طرز تهیه سس
تمام مواد را در ظرفی ریخته و خوب مخلوط کنید.
نکته
بهتر است سالاد را چند ساعت قبل از مصرف و لبو و سس را درست قبل از زمان مصرف مخلوط کنید.
در ظرف در پوشیده درون یخچال نگهداری شود.
برای فریز کردن مناسب نیست.