ماهان شبکه ایرانیان

دستور پخت پنیر هِل و سالاد کلم و لیمو

آنا بارنت (Anna Barnett) نویسنده کتاب آشپزی و از طرفداران غذاهای الهام گرفته شده از طعم‌های هندی است و این دستور غذایی هم برای کسانی مناسب است که مشتاق هستند پنیر هالومی را با غذاهایی که حال و هوای هندی دارند عوض کنند

آنا بارنت (Anna Barnett) نویسنده کتاب آشپزی و از طرفداران غذاهای الهام گرفته شده از طعم‌های هندی است و این دستور غذایی هم برای کسانی مناسب است که مشتاق هستند پنیر هالومی را با غذاهایی که حال و هوای هندی دارند عوض کنند. او این غذا را به دلیل سادگی، تازگی و همچنین طعم دلپذیرش که با آووکادو متعادل شده است دوست دارد و برای زمانی که پذیرای تعداد زیادی مهمان هستید ایده‌آل است. با بنیتا همراه باشید تا دستور تهیه این غذای ساده و خوشمزه را باهم بخوانیم. 

مقدار مواد لازم: مناسب برای 4 نفر

زمان آماده سازی: 10 دقیقه

زمان پختن: 5 دقیقه

مواد اولیه

پنیر هل

روغن

2 عدد هل له شده

پنیر برش داده شده به شکل مکعب

نمک دریایی

کرم پسته، بادام و آووکادو

1 عدد آووکادو رسیده

50 گرم پسته بدون پوست

50 گرم بادام زمینی

1/2 فلفل سبز

روغن زیتون به مقدار زیاد

نمک دریایی و دانه‌های ساییده نشده فلفل سیاه و سفید

مقدار کمی برگ گشنیز

آب 1 عدد لیمو

سالاد کلم و لیمو

1/2 کلم سفید خورد شده

پوست رنده شده لیمو به همراه آب لیمو

مقدار زیادی روغن و سرکه

نمک دریایی و فلفل سفید

ترشی فلفل هالوپینو

8 فلفل کوچک ترشی 

4 عدد نان چاپاتی

پنیر هِل و سالاد کلم و لیمو

آماده سازی

1- هل‌ها را به آرامی له کرده و در ماهیتابه گرم کنید. بعد از گذشت 1 دقیقه روغن را اضافه کرده و دما را به اندازه متوسط بالا ببرید.

2- بعد از اینکه روغن داغ شد پنیر را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا حداقل 3 طرف آن طلایی شود که بین 2 تا 3 دقیقه زمان می‌برد.

3- برای درست کردن کرم آووکادو تمام مواد اولیه را باهم در مخلوط کن ترکیب کنید سپس کمی از آن را مزه کرده و متناسب با ذائقه خود در صورت نیاز ادویه‌های لازم را اضافه کنید.

4- برای درست کردن سالاد کلم و لیمو، مواد اولیه را همانطور که گفته شد در یک ظرف بزرگ با هم ترکیب کنید و اگر نمی‌خواهید بلافاصله آن را سرو کنید، داخل یخچال بگذارید. 

5- برای درست کردن ترشی فلفل هالوپینو آن‌ها را روی شعله مستقیم قرار دهید تا رنگشان سیاه شود یا داخل ماهیتابه خیلی داغ بگذارید، سپس برش داده و با سالاد کلم و لیمو سرو کنید.

6- نان چاپاتی را در فر یا داخل ماهیتابه گرم کنید.

7- و در نهایت همه چیز را با استایل مناسب کنار هم بگذارید.






قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی