آنا بارنت (Anna Barnett) نویسنده کتاب آشپزی و از طرفداران غذاهای الهام گرفته شده از طعمهای هندی است و این دستور غذایی هم برای کسانی مناسب است که مشتاق هستند پنیر هالومی را با غذاهایی که حال و هوای هندی دارند عوض کنند. او این غذا را به دلیل سادگی، تازگی و همچنین طعم دلپذیرش که با آووکادو متعادل شده است دوست دارد و برای زمانی که پذیرای تعداد زیادی مهمان هستید ایدهآل است. با بنیتا همراه باشید تا دستور تهیه این غذای ساده و خوشمزه را باهم بخوانیم.
مقدار مواد لازم: مناسب برای 4 نفر
زمان آماده سازی: 10 دقیقه
زمان پختن: 5 دقیقه
مواد اولیه
پنیر هل
روغن
2 عدد هل له شده
پنیر برش داده شده به شکل مکعب
نمک دریایی
کرم پسته، بادام و آووکادو
1 عدد آووکادو رسیده
50 گرم پسته بدون پوست
50 گرم بادام زمینی
1/2 فلفل سبز
روغن زیتون به مقدار زیاد
نمک دریایی و دانههای ساییده نشده فلفل سیاه و سفید
مقدار کمی برگ گشنیز
آب 1 عدد لیمو
سالاد کلم و لیمو
1/2 کلم سفید خورد شده
پوست رنده شده لیمو به همراه آب لیمو
مقدار زیادی روغن و سرکه
نمک دریایی و فلفل سفید
ترشی فلفل هالوپینو
8 فلفل کوچک ترشی
4 عدد نان چاپاتی
آماده سازی
1- هلها را به آرامی له کرده و در ماهیتابه گرم کنید. بعد از گذشت 1 دقیقه روغن را اضافه کرده و دما را به اندازه متوسط بالا ببرید.
2- بعد از اینکه روغن داغ شد پنیر را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا حداقل 3 طرف آن طلایی شود که بین 2 تا 3 دقیقه زمان میبرد.
3- برای درست کردن کرم آووکادو تمام مواد اولیه را باهم در مخلوط کن ترکیب کنید سپس کمی از آن را مزه کرده و متناسب با ذائقه خود در صورت نیاز ادویههای لازم را اضافه کنید.
4- برای درست کردن سالاد کلم و لیمو، مواد اولیه را همانطور که گفته شد در یک ظرف بزرگ با هم ترکیب کنید و اگر نمیخواهید بلافاصله آن را سرو کنید، داخل یخچال بگذارید.
5- برای درست کردن ترشی فلفل هالوپینو آنها را روی شعله مستقیم قرار دهید تا رنگشان سیاه شود یا داخل ماهیتابه خیلی داغ بگذارید، سپس برش داده و با سالاد کلم و لیمو سرو کنید.
6- نان چاپاتی را در فر یا داخل ماهیتابه گرم کنید.
7- و در نهایت همه چیز را با استایل مناسب کنار هم بگذارید.