ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه سالاد بادام زمینی

سالاد بادام زمینی، یک نوع سالاد خوشمزه و مقوی است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.

ماهنامه سفره ایرانی - راضیه عمادی: سالاد بادام زمینی، یک نوع سالاد خوشمزه و مقوی است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.

 میزان سرو: 2 الی 4 نفر

مواد لازم:

  • فلفل دلمه ای سبز: 1 عدد
  • فلفل دلمه ای زرد: 1 عدد
  • فلفل دلمه ای قرمز: 1 عدد
  • پیاز قرمز: 1 عدد
  • تربچه: 1 عدد
  • کلم: یک چهارم 1 عدد
  • هویج: 2 عدد
  • برگ گشنیز: 3 الی 4 عدد
  • بادام زمینی (برشته شده): 2 قاشق سوپ خوری

مواد لازم سس:

  • آب لیمو سنگی: نصف یک عدد
  • زنجبیل (پودر شده): 1 قاشق چای خوری
  • سیر (ریز خرد شده): 1 حبه
  • سس کچاپ چیلی: 1 قاشق چای خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • پاپریکا: به مقدار لازم
  • کره بادام زمینی: 2 قاشق چای خوری
  • آب جوش: 3 الی 4 قاشق سوپ خوری
 
 سالاد بادام زمینی
 
طرز تهیه:

سبزیجات را به ابعاد کوچک برش دهید و با هم مخلوط کنید و به ظرف سرو انتقال دهید. برگ گشنیز خرد شده و بادام زمینی روی آنها پخش کنید. سس را روی سالاد بریزید و سرو کنید.

طرز تهیه سس:

تمامی مواد را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. در ظرف را بگذارید و مواد را به خوبی تکان دهید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی