ماهنامه سفره ایرانی - راضیه عمادی: سالاد بادام زمینی، یک نوع سالاد خوشمزه و مقوی است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.
میزان سرو: 2 الی 4 نفر
مواد لازم:- فلفل دلمه ای سبز: 1 عدد
- فلفل دلمه ای زرد: 1 عدد
- فلفل دلمه ای قرمز: 1 عدد
- پیاز قرمز: 1 عدد
- تربچه: 1 عدد
- کلم: یک چهارم 1 عدد
- هویج: 2 عدد
- برگ گشنیز: 3 الی 4 عدد
- بادام زمینی (برشته شده): 2 قاشق سوپ خوری
مواد لازم سس:- آب لیمو سنگی: نصف یک عدد
- زنجبیل (پودر شده): 1 قاشق چای خوری
- سیر (ریز خرد شده): 1 حبه
- سس کچاپ چیلی: 1 قاشق چای خوری
- نمک: به مقدار لازم
- پاپریکا: به مقدار لازم
- کره بادام زمینی: 2 قاشق چای خوری
- آب جوش: 3 الی 4 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
سبزیجات را به ابعاد کوچک برش دهید و با هم مخلوط کنید و به ظرف سرو انتقال دهید. برگ گشنیز خرد شده و بادام زمینی روی آنها پخش کنید. سس را روی سالاد بریزید و سرو کنید.
طرز تهیه سس:
تمامی مواد را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. در ظرف را بگذارید و مواد را به خوبی تکان دهید.