ماهان شبکه ایرانیان

تمدن‌های باستانی چه غذاهایی می‌خوردند؟

سرخپوستان ازتک رژیم غذایی مرسوم این سرخپوستان دارای میزان زیادی ذرت، گوجه‌فرنگی، لوبیاجات، فلفل، آووکادو، تمام انواع کدو و گیاه زلف عروسان بود

تمدن‌های باستانی چه غذاهایی می‌خوردند؟
شاید سؤال مهم‌تر این است که آیا غذاهای سالمی می‌خورید؟ یا فکر می‌کنید که غذاهای سالمی می‌خورید؟ برخی افراد برای ناهار سالاد می‌خورند و فکر می‌کنند این کار باعث می‌شود که تغذیه سالمی داشته باشند و برای شام می‌توانند فست‌فود بخورند. چه اطلاعاتی در مورد مواد غذایی اصلی موردنیاز برای بدن دارید؟ آیا باید سعی کنید در دنیای امروز، برخی از مواد غذایی که تمدن‌های باستانی مصرف می‌کردند، بخورید؟

متأسفانه دسترسی به بسیاری از گیاهان و تنتورهایی که قرن‌ها مورد استفاده قرار گرفته‌اند، دشوار یا غیرممکن است. در نتیجه باید خودتان این گیاهان را پرورش دهید. همچنین بسیاری از مواد غذایی که در گذشته سالم محسوب می‌شد، در حال حاضر با استفاده از اصلاح ژنتیکی تولید می‌شوند یا به دلیل عدم مرغوبیت خاک، مواد مغذی لازم را ندارد. در نتیجه خوردن آن‌ها فایده‌ای ندارد.
اگر فرض کنیم که شما این مواد غذایی را خودتان تولید کنید، بدن شما مواد مغذی که زمانی تمدن‌های باستانی مصرف می‌کردند، به دست خواهد آورد.
در ادامه به برخی از قدیمی‌ترین تمدن‌های روی زمین اشاره کرده و مواد غذایی که مصرف می‌کردند را با شما در میان خواهیم گذاشت.

رومی‌ها
برخی از مواد غذایی رومی‌ها از بین‌النهرین وارد می‌شد؛ اما مواد غذایی مرسوم آن‌ها عبارت‌اند از چغندر، سیر، اکلیل کوهی، ریحان، خیار، روغن‌زیتون، گیاهان دارویی، گیاه خردل، زیره سبز، انگنار و زیتون.
همچنین رومی‌ها میزان زیادی تخم‌مرغ، پنیر، عسل، شیر خام و بی‌مزه و نانی به نام Emmer که بدون مخمر درست شده بود، مصرف می‌کردند. این نان را معمولاً در شراب یا روغن‌زیتون غوطه‌ور می‌کردند. رومی‌ها برای تأمین گوشت از خوک وحشی، بره، اردک، غاز، مرغ، ماهی و صدف استفاده می‌کردند. البته تمام این گوشت‌ها از حیوانات آزاد و بدون آنتی‌بیوتیک تأمین می‌شد.

سرخپوستان ازتک
رژیم غذایی مرسوم این سرخپوستان دارای میزان زیادی ذرت، گوجه‌فرنگی، لوبیاجات، فلفل، آووکادو، تمام انواع کدو و گیاه زلف عروسان بود. شکلات برای سربازان و مقامات برتر ذخیره می‌شد؛ اما این بدین معنی نبود که شما نمی‌توانید چند بار در هفته تکه‌ای شکلات تلخ بخورید. این افراد به تخم شربتی نیز علاقه زیادی داشتند. عسل برای طعم‌دار کردن بیشتر نوشیدنی‌ها استفاده می‌شد و معمولاً از میوه‌ها یا عصاره کاکتوس به دست می‌آمد.
در رژیم غذایی سرخپوستان ازتک، گوشت از موش کیسه‌دار، ماهی، ایگوانا، چنگاره و بسیاری از حشرات دیگر مانند مورچه‌ها و ملخ‌ها تأمین می‌شد. آن‌ها بوقلمون‌ اهلی و اردک را پرورش می‌دادند و زمانی که تعداد سگ‌ها زیاد می‌شد، سگ‌هایشان را نیز می‌خوردند. با این حال این افراد به ندرت حیوانات بزرگ‌تر مانند گوزن را می‌خوردند. انواع قارچ‌ها نیز جزو رژیم غذایی این افراد بود و فکر می‌کردند قارچ‌ها هر گونه بیماری را درمان می‌کنند.

چینی‌ها
کشفیات اخیر باستان‌شناسی نشان می‌دهند بسیاری از چینی‌ها از فلز برنز برای پخت‌وپز استفاده می‌کردند. همچنین روش پخت بخارپزی و روغن داغ از بیش از 3000 سال پیش در چین به کار گرفته شده است. چینی‌ها به نوعی جزو اولین کشاورزان جهان محسوب می‌شوند که نخود، لوبیا، کلم و فلفل کاشتند. چینی‌ها عاشق غلاتی مانند گندم، ارزن، کنف و سویا بودند. همچنین این افراد دانه جو و جوانه‌های بامبو را نیز می‌خوردند. گوشت چینی‌ها از قرقاول، گوزن، لاک‌پشت، ماهی، اردک، غاز، مرغ، گوسفند، خوک، گاو، شتر و سگ تأمین می‌شد.

مصری‌ها
مصری‌ها عاشق میوه بودند. انگور، انجیر، خرما، طالبی، آلو، گلابی، سیب، زردآلو و گیلاس. برخی از مواد غذایی تنها برای طبقه اشرافی بود؛ اما در حالت کلی، گوشت‌ مصری‌ها از طریق اردک، کبک، بلدرچین، غاز، کبوتر و گاو نر به دست می‌آمد. نان و آبجو در بیشتر خانه‌ها وجود داشت و عسل به عنوان مهم‌ترین ماده شیرین‌کننده مصرف می‌شد؛ اما قیمت آن بسیار زیاد بود. همچنین مصری‌ها از خوردن کرفس، کاهو، گیاهان خانواده کدو، طالبی، شلغم، نخود، لوبیا و عدس لذت می‌بردند. مصری‌ها از روغن‌زیتون برای پخت‌وپز بهره می‌بردند.

اینکاها
اینکاها یک امپراتوری از مردم بومی یا سرخ‌پوست در آمریکای جنوبی بودند. رژیم غذایی این افراد شبیه رژیم غذایی ازتک‌ها بود؛ زیرا از گوجه‌فرنگی، کدو، فلفل قرمز و قارچ تغذیه می‌کردند. با این حال، اینکاها انواع مختلفی از سیبک‌های خوراکی مانند سیب‌زمینی و سیب‌زمینی شیرین می‌خوردند. ریشه دیگری به نام ullucu که شبیه چیزی مابین هویج و کرفس است نیز در رژیم غذایی این افراد وجود داشت. همچنین اینکاها ذرت نیز مصرف می‌کردند و وعده‌های غذایی بدون ذرت کامل محسوب نمی‌شدند. این افراد در صورت نیاز لاما می‌خوردند؛ اما بیشتر از پشم این حیوانات بهره می‌بردند. افراد عادی از خوک‌های گینه‌ای تغذیه می‌کردند و دل‌وروده آن‌ها را در سوپ می‌ریختند. اگر شرایط شکار مساعد بود، این افراد از گوزن، خرس و حتی روباه نیز تغذیه می‌کردند. همچنین اینکاها قورباغه، مورچه، ملخ، لیسه و سوسک نیز می‌خوردند. برخی از این مواد غذایی در دنیای امروز پیدا نمی‌شوند.

به رژیم‌های غذایی مد روز توجه نکنید. هر روز، مواد غذایی ارگانیک و خام بخورید تا بدن خود را از انرژی، شورونشاط و سلامتی پر کنید.

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان