شناسه : ۶۶۵۳۷۰ - پنجشنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۲۲:۳۰
مرغ شکم پر و انار
مرغ شکم پر، یکی از لذیذترین و زیباترین مدلهای پخت مرغ است که اصالتا غذای شمالی محسوب میشود. این مدل مرغ روشهای طبخ گوناگونی دارد؛ که در این مطلب یکی از روشهای ساده و رایج طبخ آن را به شما آموزش میدهیم.
![مرغ شکم پر و انار](/Upload/Public/Content/Images/1396/11/11/0908360498.jpeg)
مرغ شکم پر، یکی از لذیذترین و زیباترین مدلهای پخت مرغ است که اصالتا غذای شمالی محسوب میشود. این مدل مرغ روشهای طبخ گوناگونی دارد؛ که در این مطلب یکی از روشهای ساده و رایج طبخ آن را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم
مرغ کامل متوسط 1 عدد
بادمجان 3 عدد
پیاز متوسط نگینی 2 عدد
سیر 4 حبه
فلفل سبز تند 1 عدد متوسط
دانه انار 3 پیمانه
گردو خرد شده 1 پیمانه
رب انار 1 قاشق غذاخوری
روغن به میزان لازم
زعفران 2 قاشق چایخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
![مرغ شکم پر](/Upload/Public/Content/Images/1396/11/11/0908370466.jpeg)
طرز تهیه
1- مرغ را خوب پاک کنید، داخل شکم آن را خالی کنید و بشویید.
2- بادمجانها را پوست بگیرید و در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.
3- 1 عدد پیاز را همراه با مرغ و کمی زعفران در یک قابلمه بریزید و با یک لیوان آب روی حرارت ملایم برای 3 ساعت بپزید.
4- 1 عدد پیاز نگینی را با کمی روغن تفت دهید و سپس زردچوبه را اضافه کنید تا طلائی رنگ شود. سپس انار را به پیاز اضافه کنید و خوب تفت دهید. رب انار، گردو، سیر و فلفل خرد شده و نمک را به مخلوط انار و پیاز اضافه کنید و خوب تفت دهید.
5- فر را روی 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و داخل مرغ پخته شده را با نصف مایه انار پرکنید. مرغ را درسینی فر بگذارید و زعفران حل شده در آب جوش را روی آن بریزید.
6- بادمجانها را دور مرغ بچینید و بقیه مایه انار را روی آن بریزید.
7- مرغ را برای نیم ساعت درون فر بگذارید تا گریل شود و مدام به آن سر بزنید تا نسوزد.
8- پس از این که مرغ طلایی و برشته شد از فر دربیاورید و با کمی جعفری و انار تزئین و سرو کنید.