میگو پلو یکی از خوراک‌های دریایی خوشمزه و خوش عطر است که برای طرفداران میگو و غذاهای ابتکاری، وعده غذایی کامل و مناسبی به شمار می‌آید.

مواد لازم

میگو 300 گرم

برنج 3 پیمانه

پیاز 1 عدد

سیر 3 حبه

گشنیز خرد شده نصف پیمانه

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

زعفران 1 قاشق چای‌خوری

زردچوبه، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه 

1- پیاز را نگینی خرد کنید و همراه با سیر خرد شده، داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. هنگامی که پیاز نرم شد روی آن نمک، فلفل و زردچوبه بزنید و تفت دهید.

2- میگوهای تمیز شده را به پیاز اضافه کنید و برای 4 تا 5 دقیقه تفت دهید. بعد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.

3- حرارت را ملایم کنید تا سس بجوشد و غلیظ شود. پس از کم شدن آب خوراک، نمک و فلفل را اضافه کنید، کمی هم بزنید و از روی حرارت بردارید.

4- برنج را آبکش کنید.

5- ته قابلمه کمی روغن بریزید و قابلمه را لایه لایه با برنج و مایه میگو پر کنید و لا‌به‌لای آن را زعفران حل شده در آب و گشنیز خرد شده بریزید و آخرین لایه را با میگو و گشنیز بپوشانید.

6- قابلمه را روی گاز بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا برنج شروع به بخار کردن کند. سپس 1 لیوان آب را با چند قاشق روغن مخلوط کنید و روی برنج بریزید؛ حرارت را کم کنید و دم کنی را بگذارید تا برنج دم بکشد. 

7- پس از دم کشیدن پلو میگو را در ظرف دلخواه سرو  و نوش جان کنید.