شناسه : ۶۶۵۸۲۷ - جمعه ۲۴ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۱۴
پلو میگو
میگو پلو یکی از خوراکهای دریایی خوشمزه و خوش عطر است که برای طرفداران میگو و غذاهای ابتکاری، وعده غذایی کامل و مناسبی به شمار میآید.
میگو پلو یکی از خوراکهای دریایی خوشمزه و خوش عطر است که برای طرفداران میگو و غذاهای ابتکاری، وعده غذایی کامل و مناسبی به شمار میآید.
مواد لازم
میگو 300 گرم
برنج 3 پیمانه
پیاز 1 عدد
سیر 3 حبه
گشنیز خرد شده نصف پیمانه
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
زعفران 1 قاشق چایخوری
زردچوبه، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
1- پیاز را نگینی خرد کنید و همراه با سیر خرد شده، داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. هنگامی که پیاز نرم شد روی آن نمک، فلفل و زردچوبه بزنید و تفت دهید.
2- میگوهای تمیز شده را به پیاز اضافه کنید و برای 4 تا 5 دقیقه تفت دهید. بعد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.
3- حرارت را ملایم کنید تا سس بجوشد و غلیظ شود. پس از کم شدن آب خوراک، نمک و فلفل را اضافه کنید، کمی هم بزنید و از روی حرارت بردارید.
4- برنج را آبکش کنید.
5- ته قابلمه کمی روغن بریزید و قابلمه را لایه لایه با برنج و مایه میگو پر کنید و لابهلای آن را زعفران حل شده در آب و گشنیز خرد شده بریزید و آخرین لایه را با میگو و گشنیز بپوشانید.
6- قابلمه را روی گاز بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا برنج شروع به بخار کردن کند. سپس 1 لیوان آب را با چند قاشق روغن مخلوط کنید و روی برنج بریزید؛ حرارت را کم کنید و دم کنی را بگذارید تا برنج دم بکشد.
7- پس از دم کشیدن پلو میگو را در ظرف دلخواه سرو و نوش جان کنید.