شناسه : ۶۶۶۶۵۶ - جمعه ۲۴ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۷:۰۶
املت گوجه فرنگی قالبی
یکی از راهها برای هیجان انگیز و رنگین ساختن سفره صبحانه، استفاده از گوجه فرنگی برای سرو نیمرو است. در این مطلب یک روش ساده و خلاقانه برای نیمرو به شما آموزش میدهیم.
یکی از راهها برای هیجان انگیز و رنگین ساختن سفره صبحانه، استفاده از گوجه فرنگی برای سرو نیمرو است. در این مطلب یک روش ساده و خلاقانه برای نیمرو به شما آموزش میدهیم.
طرز تهیه
1- سر گوجه فرنگیها را جدا و درون آنها را خالی کنید؛ تا جایی که فقط تخمهای گوجه فرنگی خارج شود و گوشت آن باقی بماند.
2- درون گوجه کمی نمک و فلفل بپاشید. کف سینی فر را چرب کنید و گوجهها را داخل آن بچینید و درون هر گوجه 1 تخم مرغ بشکنید.
3- سینی را درون فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید با حرارت فر گوجهها کبابی شوند و تخم مرغها بپزند.
4- پس از 30 الی 45 دقیقه، سینی را از فر خارج کنید و همراه با مقداری روغن زیتون و سبزیجات، املت گوجه فرنگی قالبی را سرو کنید.
نوش جان!