شناسه : ۶۶۶۶۹۵ - جمعه ۲۴ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۷:۱۹
ماهی شکم پر
ماهی شکم پر، یکی از غذاهای لذیذ و خوش طعمی است که علاوه بر طعم و مزه منحصر به فرد، موجب رنگین شدن سفره نیز میشود. شما میتوانید دستورپخت این غذای سالم و مقوی را در این مطلب بخوانید.
![ماهی شکم پر](/Upload/Public/Content/Images/1396/11/10/1618030160.jpeg)
ماهی شکم پر، یکی از غذاهای لذیذ و خوش طعمی است که علاوه بر طعم و مزه منحصر به فرد، موجب رنگین شدن سفره نیز میشود. شما میتوانید دستورپخت این غذای سالم و مقوی را در این مطلب بخوانید.
مواد لازم
ماهی کامل 1 عدد
گشنیز خرد شده 300 گرم
سیر رنده شده 4 حبه
پیاز رنده شده 1 عدد
گردو خرد شده 100 گرم
تمر هندی 1 قاشق
روغن سرخ کردنی
نمک، زردچوبه، فلفل، زعفران به میزان لازم
انار 1 عدد (اختیاری)
طرز تهیه
1- ماهی را کاملا تمیز، و داخل شکم آن را خالی کنید. کمی نمک به گوشت ماهی بزنید و سپس ماهی را داخل آب نمک قرار دهید و بعد از نیم ساعت آن را با آب بشویید.
2- پیاز و سیر را همراه با یکی دو قاشق روغن سرخ کنید. نمک، زردچوبه، فلفل، گردو و گشنیز خرد شده را اضافه کنید؛ و تفت دهید. ترکیبات را برای 5 تا 6 دقیقه سرخ کنید.
3- در نهایت تمر هندی را به مایه اضافه کنید و با هم مخلوط کنید؛ سپس بعد از 2 تا 3 دقیقه شعله را خاموش کنید.
4- شکم ماهی پاک شده و تمیز را با یک چاقوی تیز ببرید؛ (حواستان باشد برش بزرگ نباشد و ماهی پاره نشود) و سپس با مواد سرخ شده پر کنید.
5- فر را روی حرارت 180 تنظیم کنید. ماهی را در سینی مخصوص فر قرار دهید و روی آن کره آب شده و کمی زعفران بریزید. سینی فر را با فویل بپوشانید و ماهی را برای 25 تا 30 دقیقه داخل فر قرار دهید.
6- ماهی آماده شده را در ظرف دلخواه گذاشته و همراه با سبزیجات و انار تزئین و سرو کنید.
نوش جان!