ماهی شکم پر، یکی از غذاهای لذیذ و خوش طعمی است که علاوه بر طعم و مزه منحصر به فرد، موجب رنگین شدن سفره نیز می‌شود. شما می‌توانید دستورپخت این غذای سالم و مقوی را در این مطلب بخوانید.

مواد لازم

ماهی کامل 1 عدد

گشنیز خرد شده 300 گرم

سیر رنده شده 4 حبه

پیاز رنده شده 1 عدد

گردو خرد شده 100 گرم

تمر هندی 1 قاشق

روغن سرخ کردنی

نمک، زردچوبه، فلفل، زعفران به میزان لازم

انار 1 عدد (اختیاری)

طرز تهیه

1- ماهی را کاملا تمیز، و داخل شکم آن را خالی کنید. کمی نمک به گوشت ماهی بزنید و سپس ماهی را داخل آب نمک قرار دهید و بعد از نیم ساعت آن را با آب بشویید.

2- پیاز و سیر را همراه با یکی دو قاشق روغن سرخ کنید. نمک، زردچوبه، فلفل، گردو و گشنیز خرد شده را اضافه کنید؛ و تفت دهید. ترکیبات را برای 5 تا 6 دقیقه سرخ کنید.

3- در نهایت تمر هندی را به مایه اضافه کنید و با هم مخلوط کنید؛ سپس بعد از 2 تا 3 دقیقه شعله را خاموش کنید.

4- شکم ماهی پاک شده و تمیز را با یک چاقوی تیز ببرید؛ (حواستان باشد برش بزرگ نباشد و ماهی پاره نشود) و سپس با مواد سرخ شده پر کنید.

5- فر را روی حرارت 180 تنظیم کنید. ماهی را در سینی مخصوص فر قرار دهید و روی آن کره آب شده و کمی زعفران بریزید. سینی فر را با فویل بپوشانید و ماهی را برای 25 تا 30 دقیقه داخل فر قرار دهید.

6- ماهی آماده شده را در ظرف دلخواه گذاشته و همراه با سبزیجات و انار تزئین و سرو کنید.

نوش جان!