شناسه : ۶۶۶۷۳۵ - جمعه ۲۴ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۷:۳۴
خورشت غوره بادمجان
خورشت غوره بادمجان یکی از خورشتهای اصیل ایرانی است که عطر و طعم بینظیر و دلچسپی دارد؛ و همراه با برنج سرو میشود. با استفاده از دستورپخت زیر میتوانید این خورشت را در منزل تهیه و نوش جان کنید.
خورشت غوره بادمجان یکی از خورشتهای اصیل ایرانی است که عطر و طعم بینظیر و دلچسپی دارد؛ و همراه با برنج سرو میشود. با استفاده از دستورپخت زیر میتوانید این خورشت را در منزل تهیه و نوش جان کنید.
مواد لازم
گوشت گوسفندی ٣٠٠ گرم
غوره ١ پیمانه
بادمجان بزرگ 4 عدد
گوجه فرنگی 4 عدد
پیاز ١ عدد
رب گوجه فرنگی ٢ قاشق غذاخوری
زردچوبه ١ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه
1- ابتدا پیاز را خرد میکنیم و در روغن تفت میدهیم. هنگامی که پیاز نرم شد و تغییر رنگ داد، زردچوبه را اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا طلایی شود. سپس گوشت را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا رنگ آن عوض شود.
2- رب، نمک و فلفل را اضافه میکنیم و 4 کاسه آب به مواد اضافه میکنیم و شعله را زیاد میکنیم تا به جوش آید، سپس غوره را اضافه میکنیم؛ در قابلمه را میبندیم؛ شعله را کم میکنیم و اجازه میدهیم برای 3-4 ساعت بپزد.
3- بادمجان و گوجه را در روغن سرخ میکنیم و پس از این که خورشت آماده شد، آن را به بادمجان و گوجه اضافه میکنیم و روی آن پودر دارچین میپاشیم و در ظرف دلخواه سرو میکنیم.
نوش جان!