خورشت غوره بادمجان یکی از خورشت‌های اصیل ایرانی است که عطر و طعم بی‌نظیر و دلچسپی دارد؛ و همراه با برنج سرو می‌شود. با استفاده از دستورپخت زیر می‌توانید این خورشت را در منزل تهیه و نوش جان کنید.

مواد لازم

گوشت گوسفندی ٣٠٠ گرم 

 غوره ١ پیمانه

 بادمجان بزرگ 4 عدد

گوجه فرنگی 4 عدد 

پیاز ١ عدد  

رب گوجه فرنگی ٢ قاشق غذاخوری

 زردچوبه ١ قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

پودر دارچین 1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه 

1- ابتدا پیاز را خرد می‌کنیم و در روغن تفت می‌دهیم. هنگامی که پیاز نرم شد و تغییر رنگ داد، زردچوبه را اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا طلایی شود. سپس گوشت را اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا رنگ آن عوض شود.

2- رب، نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم و 4 کاسه آب به مواد اضافه می‌کنیم و شعله را زیاد می‌کنیم تا به جوش آید، سپس غوره را اضافه می‌کنیم؛ در قابلمه را می‌بندیم؛ شعله را کم می‌کنیم و اجازه می‌دهیم برای 3-4 ساعت بپزد.

3- بادمجان و گوجه را در روغن سرخ می‌کنیم و پس از این که خورشت آماده شد، آن را به بادمجان و گوجه اضافه می‌کنیم و روی آن پودر دارچین می‌پاشیم و در ظرف دلخواه سرو می‌کنیم.

نوش جان!