فلافل یک غذای تند و خوشمزه است. به علت استفادهی زیاد ادیویهجات به خصوص فلفل اسم آن از کلمهی فلفل گرفته شده است. فلافل غذایی است که از غذاهای دیگری که از بیرون تهیه میکنیم مفیدتر و سالمتر است و قیمت آن نیز ارزانتر. معمولا فلافلهایی که در بیرون از منزل میخوریم بسیار خوشمزه تر و لذیذتر از فلافلهای خانگی است , علت این مسئله استفاده از ادویه های خاصی است که بو و مزه خوبی به این غذا میدهد. فلافل یک توپ سرخ شده از نخود و ادویه است. این غذا در کشورهای عربی بسیار مورد استفاده است. فلافل را با ترشی سرو میکنند و در ساندویچ آن ترشی میریزند. در ادامه با طرز تهیه فلافل همراه باشید
مواد اولیه برای تهیه فلافل

- 1 فنجان نخود خام (مشاهده انواع نخود و خرید از فروشگاه روکولند)
- 1 فنجان پیاز رنده شده
- 2 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده تازه
- 2 قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده تازه
- 1 قاشق چایی خوری نمک
- یک و نیم قاشق فلفل قرمز خشک شده
- 4 حبه سیر
- 1 قاشق چایی خوری زیره
- 1 قاشق چایی خوری بیکینگ پودر
- 4 قاشق غذاخوری آرد
- گوجه و پیاز برای تزئین
طرز تهیه فلافل
- نخودها را درون یک کاسه بزرگ بریزید و به آن آب سرد اضافه کنید تا جایی که حدود 1 تا 2 بندانگشت بالاتر از سطح نخودها باشد. تمام طول شب بگذارید نخودها در آب باشند.
- نخودها و پیاز را در کاسهی میکسرتان که تیغهی فلزی دارد بریزید و فلفل، گشنیز، جعفری، نمک، سیر و زیره را به کاسه اضافه کنید و آنها را با هم مخلوط کنید تا زمانی که همهی آنها خوب خرد شوند و حالت خمیری پیدا کند.
- آرد و بیکینگ پودر را روی آن بپاشید و هم بزنید. باید میزان آرد به قدری باشد که وقتی میخواهید توپهای فلافل را درست کنید آنها به دستتان نچسبند. برای چند ساعت مخلوط را درون یک کاسه بریزید و روی آن را بپوشانید و درون یخچال قرار دهید.
- از خمیر فلافل به اندازه گردو جدا کنید و با دست آن را مانند توپ کنید. میتوانید از اسکوپ فلافل نیز برای اینکار استفاده کنید.
- روغن را بگذارید تا داغ شود سپس فلافل را درون آن بیندازید تا سرخ و برشته شود. اگر فلافل شما از هم پاشید کمی آرد به آن اضافه کنید.
- فلافلها را بعد از سرخ شدن روی دستماهای روغنگیر بگذارید تا روغن اضافهی آن جذب دستمال شود.
فلافل شما حاضر است. آنها را با گوجه و پیاز و ترشی تزئین کرده و با نان پیتا میل کنید.