بروشتا را اصولا به عنوان پیشغذا میل میکنند زیرا بسیار سبک است. اما این مدل را میتوانید به عنوان شام نیز سرو کنید.
- تعداد: 12 نفر
- زمان تهیه و پخت: 4 دقیقه
مواد لازم
- 24 عدد نان تست (یا باگت برشته شده)
- 1/3 پیمانه سس مایونز
- 2 قاشق غذاخوری سسسویا
- 170 گرم ژامبون خرد شده
- یک عدد خیار خرد شده
- دو عدد هویج رنده یا ورقه شده
- نصف پیمانه گشنیز خرد شده
- پوست رنده شده لیمو
طرز تهیه
1- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. نانها را 4 تا 5 دقیقه داخل فر برشته کنید. آنها را از فر خارج کنید و روی نانها سس سویا بمالید. دوباره آنها را داخل فر بگذارید و یک دقیقه دیگر حرارت دهید.
2- روی نانها، ژامبون، هویج، خیار و گشنیز بریزید. در صورت تمایل کمی پوست رنده شده لیمو روی آنها بریزید و سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 94
- چربی: 3 گرم
- کلسترول: 5 میلیگرم
- کربوهیدرات: 12 گرم
- فیبر: 1 گرم
- پروتئین: 4 گرم
- سدیم: 321 میلیگرم
- پتاسیم: 90 میلیگرم
- کلسیم: 20 میلیگرم
- آهن: 1 میلیگرم