ماهان شبکه ایرانیان

بانه‌می بروشتا

بروشتا را اصولا به عنوان پیش‌غذا میل می‌کنند زیرا بسیار سبک است. اما این مدل را می‌توانید به عنوان شام نیز سرو کنید.

بانه‌می بروشتا

بروشتا را اصولا به عنوان پیش‌غذا میل می‌کنند زیرا بسیار سبک است. اما این مدل را می‌توانید به عنوان شام نیز سرو کنید.

 

  • تعداد: 12 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 4 دقیقه

مواد لازم

  • 24 عدد نان تست (یا باگت برشته شده)
  • 1/3 پیمانه سس مایونز
  • 2 قاشق غذاخوری سس‌سویا
  • 170 گرم ژامبون خرد شده
  • یک عدد خیار خرد شده
  • دو عدد هویج رنده یا ورقه شده
  • نصف پیمانه گشنیز خرد شده
  • پوست رنده شده لیمو

طرز تهیه

1- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. نان‌ها را 4 تا 5 دقیقه داخل فر برشته کنید. آنها را از فر خارج کنید و روی نان‌ها سس سویا بمالید. دوباره آنها را داخل فر بگذارید و یک دقیقه دیگر حرارت دهید.

2- روی نان‌ها، ژامبون، هویج، خیار و گشنیز بریزید. در صورت تمایل کمی پوست رنده شده لیمو روی آنها بریزید و سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 94
  • چربی: 3 گرم
  • کلسترول: 5 میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: 12 گرم
  • فیبر: 1 گرم
  • پروتئین: 4 گرم
  • سدیم: 321 میلی‌گرم
  • پتاسیم: 90 میلی‌گرم
  • کلسیم: 20 میلی‌گرم
  • آهن: 1 میلی‌گرم

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی