توپک سینه مرغ با پنیر پارمزان و همراه با سس گوجه مخصوص، یک خوراک لذیذ و مقوی است که همراه با نان یا حتی برنج سرو می‌شود. این خوراک هیجان انگیز را می‌توانید با دستورپخت زیر درست کنید و از آن لذت ببرید.

مواد لازم

سینه مرغ پخته شده 300 گرم

گوجه خرد شده 800 گرم

جعفری خرد شده 1 دسته

نان تست سبوس دار 3 عدد

شیر 50 میلی‌لیتر

سیر درشت 1 حبه

سیر له شده 3 حبه

پودر پارمزان  4 قاشق غذاخوری

تخم مرغ 1 عدد

آرد سوخاری یک پیمانه

روغن زیتون به میزان لازم

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه

1- مرغ پخته را ریز ریز کنید. نان تست را خرد کنید و روی آن شیر بریزید و خوب هم بزنید تا شیر به آن جذب شود.

2- نان خیس خورده، سیر و پارمزان را در مخلوط‌کن بریزید تا خوب ترکیب شوند. پس از آن مرغ را اضافه کنید و تخم مرغ را داخل آن بشکنید و با هم مخلوط کنید تا مواد کاملا یکدست شود. باید توجه داشته باشید که مواد زیاد از حد له نشوند.

3- مواد آماده شده را به صورت توپ‌های کوچک و گرد در بیاورید و آن را برای یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.

توپک مرغ

4- فر را روشن، و در دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و صبر کنید تا فر کاملا گرم شود.

5- توپک را در آرد سوخاری بغلتانید و در ظرفی که کف آن چرب شده بچینید؛ و برای 15 دقیقه در فر قرار دهید تا توپک‌ها طلایی شود.

6- پس از 15 دقیقه سس مخصوص را روی توپک‌ها بریزید و برای مدت 20 تا 25 دقیقه دوباره درون فر قرار دهید.  

7- پس از آماده شدن این خوراک لذیذ روی آن جعفری خرد شده بریزید و در ظرف دلخواه سرو کنید.

طرز تهیه سس مخصوص

1- در یک تابه مقداری روغن زیتون بریزید و هنگامی که گرم شد، سیر له شده را اضافه کنید و تفت دهید.

2- گوجه فرنگی رنده شده و 1/3 پیمانه آب اضافه کنید و با حرارت زیاد برای 8-10 دقیقه بپزید. سس را هم بزنید تا آب آن کشیده و سس غلیظ شود. می‌توانید کمی ادویه مانند آویشن، فلفل یا پاپریکا به سس اضافه کنید تا مزه‌دار شود.

سس گوجه مخصوص