اسپاگتی رول یک خوراک هیجان انگیز  و خوشمزه است که سفره شما را منحصر به فرد می‌سازد. برای تهیه این خوراک گیاهی و سالم دستور پخت زیر را بخوانید.

مواد لازم

بادمجان بزرگ 2 عدد

اسپاگتی پخته 2 پیمانه

گوجه فرنگی 2 عدد

پنیر پارمزان رنده شده 2 پیمانه

ریحان خرد شده 2 قاشق غذاخوری

سس گوجه فرنگی 1 پیمانه

روغن زیتون 2 قاشق

روغن به میزان لازم

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

 1- پوست بادمجان‌ها را خوب بشوئید، سر بادمجان‌ها را بگیرید و سپس آن‌ها را به صورت نوارهای باریک برش بزنید. مقداری روغن در یک تابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. دو طرف بادمجان‌ها را در روغن سرخ کنید.

بادمجان

2- فر را روی درجه 180 سانتی‌گراد روشن کنید. در یک قابلمه اسپاگتی را با سس قرمز مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید.

3- پوست گوجه فرنگی را بکنید؛ آن را خرد کنید و همراه با نمک و فلفل در یک تابه بریزید و بپزید و هنگامی که آب آن بخار شد شعله را خاموش کنید.

سس اسپاگتی

4- روی هر تکه بادمجان، مقداری اسپاگتی و 1 قاشق غذاخوری پودر پنیر پارمسان بریزید. سپس بادمجان را به دقت بپیچید و به کمک خلال دندان رول‌ها را محکم کنید. 2/3 پوره گوجه فرنگی پخته را کف سینی فر بریزید و رول‌ها را روی آن قرار دهید؛ و باقی مانده پوره گوجه‌فرنگی را روی آن بریزید.

رول اسپاگتی

5-پس از 15 دقیقه رول اسپاگتی را از فر در بیاورید و مقداری روغن زیتون و ریحان تازه روی آن بریزید و در ظرف دلخواه سرو کنید.

رول بادمجان

نوش جان!