ماهان شبکه ایرانیان

انار و ۱۰ رسپی برای روزهای پاییزی

انار در بین میوه‌ها مانند جواهر است، جواهری که هم از دانه و هم از آب میوه‌ی آن با طعم‌های ترش و شیرین می‌توان در رسپی غذاهایی مانند سالاد، گوشت، کوکتل و هرچیز دیگری استفاده کرد. این میوه، میوه‌ای برای فصل سرماست و این میوه طرفداران زیادی دارد.

انار و 10 رسپی برای روزهای پاییزی

انار در بین میوه‌ها مانند جواهر است، جواهری که هم از دانه و هم از آب میوه‌ی آن با طعم‌های ترش و شیرین می‌توان در رسپی غذاهایی مانند سالاد، گوشت، کوکتل و هرچیز دیگری استفاده کرد. این میوه، میوه‌ای برای فصل سرماست و این میوه طرفداران زیادی دارد.

هنگام خرید این میوه‌ی خوشمزه اناری را انتخاب کنید که کاملا قرمز باشد و وزن آن نسبت به اندازه‌اش و چیزی که به نظرتان می‌آید بیشتر باشد و از خرید آنهایی که لک دارند و یا نرم شده‌اند دوری کنید. این میوه را درون کیسه بریزید و هوای آن را بگیرید و در یخچال ذخیره کنید. اگر آن را دون نکرده‌اید، تا مدت یک ماه و بیشتر نیز می‌توانید در یخچال نگه دارید اما اگر آنها دون شده‌اند بیشتر از 2 تا 3 روز در یخچال نگذارید. 

با انار چه رسپی‌های خوشمزه‌ای درست کنیم؟

پاناکوتای شیری و نارنگی و نارگیل

پاناکوتای شیری با انار

پاناکوتا را به اندازه‌ی مناسب درست کنید و روی آن دانه‌های انار تکه‌های نارنگی و هل و نارگیل بریزید. این غذا برای صبحانه و دسر بسیار مناسب است. 

پیتزای بادمجان و پسته 

پیتزای بادمجان، پسته و انار

حتما این سوال برای شما پیش می‌آید که انار روی پیتزا؟ ما به شما قول می‌دهیم که این دانه‌های رنگی و آبدار یک روکش جذاب روی بادمجان، گشنیز، پنیر و پسته شما است. 

رازیانه آب پز 

رازیانه آب پز و انار

انار را روی این ظرف از سبزیجات بریزید. هنگامی که رازیانه‌ها در حال آب پز شدن هستند انار را درون آن بریزید و خواهید دید که دانه‌ها روی آب قرار خواهند گرفت. 

 تکه‌های کوچک گوشت پخته 

انار روی تکه‌های گوشت پخته 

آب انار سس مناسبی برای تکه‌های گوشت خرد شده و پخته است در هنگام پخت روی آن  بریزید و قبل از سرو گوشتتان را با دانه‌های خوش طعم و خوشرنگ انار تزئین کنید. 

شهد خانگی

شهد انار خانگی

رنگ آن را ببینید. این شهد مانند سیروپ است و باید بگذارید کمی سفت شود. آب انار را با شکر روی گاز بگذارید تا بجوشد و به غلظت مورد نظرتان برسد و در آخر کمی آبلیمو به آن اضافه کنید. 

سالاد مرکبات 

سالاد مرکبات 

سالاد مرکبات یک ترکیب عالی از میوه‌های زمستانی است. پرتقال، نارنگی، گریپ فروت و لیمو را تکه تکه کنید و در آخر دانه‌های انار و انگور را به آن اضافه کنید و یک سالاد هیجان انگیز بسازید. 

کوکتل انار 

کوکتل انار 

می‌توانید با استفاده از آب  تازه این میوه  یک کوکتل معرکه داشته باشید. آب انار را بگیرید و دانه‌های انار را درون آن بریزید و از آن لذت ببرید. می‌توانید کمی از عصاره‌ی دیگر میوه‌ها نیز داخل آن اضافه کنید. 

سالاد کلم و گردو و پیاز قرمز 

سالاد کلم و انار و گردو 

این سالاد یک سالاد زمشتانی عالی برای تمام سنین است. کلم را با زنجبیل کمی طعم‌دار کنید و درون سالادتان آب لیمو، روغن زیتون، دانه انار، پیاز قرمز و گردو بریزید و آن را سرو کنید و لذت ببرید. 

سیب زمینی شیرین به همراه  نارگیل و لیمو 

سیب زمینی شیرین به همراه انارو نارگیل و لیمو

سیب زمینی شیرین را بپزید درون آن را باز کنید و با مواد مغذی مانند دانه‌های انار، نارگیل و گشنیز پر کنید و یک طعم جدید و خوب را امتحان کنید. 

مرغ بریان و انار 

مرغ بریان و انار 

آب انار را بچوشانید تا تیره شود و به عنوان لایه‌ای بر روی مرغتان از آن استفاده کنید تا مرغتان ترد شود و بو و طعم خوبی بگیرد و هنگام سرو آن را با دانه‌های قرمز آن تزئین کنید. 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی