شناسه : ۶۶۸۲۸۱ - شنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۰۲
پلو مکزیکی
پلو مکزیکی یک نوع غذای مشهور مکزیکی است که مزه بینظیر و اسپایسی دارد. این نوع برنج معمولا به صورت دورچین یا همراه با استیک، میگو، فیله گریل و ... سرو میشود.
پلو مکزیکی یک نوع غذای مشهور مکزیکی است که مزه بینظیر و اسپایسی دارد. این نوع برنج معمولا به صورت دورچین یا همراه با استیک، میگو، فیله گریل و ... سرو میشود.
مواد لازم
برنج قهوهای 2 پیمانه
گوجه فرنگی پوست گرفته و خرد شده 4 عدد
ذرت 1 پیمانه (به صورت کنسرو)
نخود فرنگی 1 پیمانه (به صورت کنسرو)
پیاز داغ 1/2 پیمانه
سیر رنده شده 2 حبه
آب مرغ 3 پیمانه
آب 1 پیمانه
روغن 3 قاشق غذاخوری
رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز 1/5 قاشق چایخوری
نمک به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- برنج را همراه با 3 پیمانه آب و نمک خیس کنید( از 2 ساعت قبل طبخ).
2- 3 قاشق غذاخوری روغن در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. هنگامی که روغن خوب داغ شد، برنج را داخل قابلمه بریزید و 5 دقیقه تفت دهید تا رنگ برنج تیره شود. سپس حرارت را کم کنید و سیر رنده شده را اضافه کنید و 2-3 دقیقه دیگر تفت دهید.
4- گوجه فرنگی، پیاز داغ، آب مرغ، آب، رب گوجهفرنگی، نخودفرنگی، ذرت، نمک و فلفل قرمز را به برنج اضافه و ترکیب کنید.
5- وقتی آب برنج جوش آمد حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید و پلوی مکزیکی را حدود 45-50 دقیقه دم کنید.
6- برنج را همراه با فیله مرغ، استیک، میگو و... میتوانید سرو کنید.
نوش جان!