پلو مکزیکی یک نوع غذای مشهور مکزیکی است که مزه بی‌نظیر و اسپایسی دارد. این نوع برنج معمولا به صورت دورچین یا همراه با استیک، میگو، فیله گریل و ... سرو می‌شود.

مواد لازم

برنج قهوه‌ای 2 پیمانه

گوجه‌ فرنگی پوست گرفته و خرد شده 4 عدد

ذرت 1 پیمانه (به صورت کنسرو)

نخود فرنگی 1 پیمانه (به صورت کنسرو)

پیاز داغ 1/2 پیمانه

سیر رنده شده 2 حبه

آب مرغ 3 پیمانه

آب 1 پیمانه

روغن 3 قاشق غذاخوری

رب گوجه 1 قاشق غذاخوری

فلفل قرمز 1/5 قاشق چای‌خوری

نمک به میزان دلخواه

طرز تهیه

1-  برنج را همراه با 3 پیمانه آب و نمک خیس کنید( از 2 ساعت قبل طبخ).

2- 3 قاشق غذاخوری روغن در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. هنگامی که روغن خوب داغ شد، برنج را داخل قابلمه بریزید و 5 دقیقه تفت دهید تا رنگ برنج تیره شود. سپس حرارت را کم کنید و سیر رنده شده را اضافه کنید و 2-3 دقیقه دیگر تفت دهید.

4- گوجه فرنگی، پیاز داغ، آب مرغ، آب، رب گوجه‌فرنگی، نخودفرنگی، ذرت، نمک و فلفل قرمز را به برنج اضافه و ترکیب کنید.

5- وقتی آب برنج جوش آمد حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید و پلوی مکزیکی را حدود 45-50 دقیقه دم کنید.

6- برنج را همراه با فیله مرغ، استیک، میگو و... می‌توانید سرو کنید.

نوش جان!