پن کیک موز، انتخابی لذیذ و خوش مزه برای شروع یک روز هیجان انگیز است و ترکیب پن کیک با موز و عسل، بسیار سالم، مقوی و البته خوش طعم است. شما می‌توانید دستور پخت این مدل پن کیک را در این مطلب بخوانید و در منزل تهیه و نوش جان کنید. 

مواد لازم

آرد 2 پیمانه

شیر 2 پیمانه

موز متوسط 2 عدد

تخم مرغ 2 عدد

شکر 2 قاشق غذاخوری

کره آب شده 4 قاشق غذاخوری

بکینگ پودر 2 قاشق چای‌خوری

وانیل 1 قاشق چای‌خوری

دارچین 1 قاشق چای‌خوری

نمک 1/2 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

1- در یک کاسه آرد، شکر، بیکینگ پودر، وانیل، نمک و دارچین را مخلوط، و در یک ظرف دیگر دیگر موز پوره شده، شیر، تخم مرغ و کره آب شده را مخلوط کنید.

2- محتویات هر دو کاسه را با هم ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا تمام مواد یک‌دست شوند.

3- یک ماهیتابه نچسب را روی حرارت متوسط قرار دهید و با کمی روغن کف آن را چرب کنید؛ مقداری از مایه پن کیک را با یک قاشق سوپ‌خوری یا ملاقه کوچک داخل ماهیتابه بریزید. هنگامی روی پن کیک حباب ایجاد شد آن را برگردانید و پس از 30-40 ثانیه پن کیک را از ماهیتابه در بیاورید.

4- پن کیک آماده شده را در ظرف دلخواه بگذارید، و با عسل و موز تزئین و سرو کنید.

نوش جان!