نیمه دوم سال و فصل پرتقال، بهترین زمان برای درست کردن مربای پوست پرتقال است. با استفاده از دستور پخت زیر این مربا را تهیه کنید و در وعده صبحانه یا تهیه غذاهایی مانند شیرین پلو، از آن استفاده کنید.

مواد لازم 

 شکر 500 گرم

 پوست پرتقال 200 گرم

 آب 2 پیمانه

آبلیمو 1 قاشق غذاخوری

چوب دارچین 2 عدد (اختیاری)

طرز تهیه

1- سفیدی پوست پرتقال را جدا کرده و خلال کنید.

مربا پوست پرتقال

2- پوست پرتقال‌ها را در آب در حال جوش بریزید و بعد از 15 دقیقه آبکشی کنید. (این مرحله 3 بار تکرار شود تا پوست پرتقال بپزد و تلخی آن برود.)

3- شکر را با 2 لیوان آب حل کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا به صورت یک مایه غلیظ در بیاید.

4- پوست پرتقال، چوب دارچین و آبلیمو را اضافه کنید و برای نیم ساعت روی شعله ملایم بپزید.

5- بعد از آماده شدن مربا چوب دارچین را از قابلمه در بیاورید. یک دستمال پارچه‌ای روی قابلمه بگذارید و برای 24 ساعت در دمای محیط قرار دهید. (نکته: در این مرحله از در قابلمه استفاده نکنید.)

6- بعد از 24 ساعت مربا را در ظرف شیشه‌ای خشک و تمیز بریزید و در یخچال بگذارید.

نوش جان!

,