شناسه : ۶۶۹۴۳۱ - شنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۶:۳۵
مربای پوست پرتقال
نیمه دوم سال و فصل پرتقال، بهترین زمان برای درست کردن مربای پوست پرتقال است. با استفاده از دستور پخت زیر این مربا را تهیه کنید و در وعده صبحانه یا تهیه غذاهایی مانند شیرین پلو، از آن استفاده کنید.
نیمه دوم سال و فصل پرتقال، بهترین زمان برای درست کردن مربای پوست پرتقال است. با استفاده از دستور پخت زیر این مربا را تهیه کنید و در وعده صبحانه یا تهیه غذاهایی مانند شیرین پلو، از آن استفاده کنید.
مواد لازم
شکر 500 گرم
پوست پرتقال 200 گرم
آب 2 پیمانه
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
چوب دارچین 2 عدد (اختیاری)
طرز تهیه
1- سفیدی پوست پرتقال را جدا کرده و خلال کنید.

2- پوست پرتقالها را در آب در حال جوش بریزید و بعد از 15 دقیقه آبکشی کنید. (این مرحله 3 بار تکرار شود تا پوست پرتقال بپزد و تلخی آن برود.)
3- شکر را با 2 لیوان آب حل کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا به صورت یک مایه غلیظ در بیاید.
4- پوست پرتقال، چوب دارچین و آبلیمو را اضافه کنید و برای نیم ساعت روی شعله ملایم بپزید.
5- بعد از آماده شدن مربا چوب دارچین را از قابلمه در بیاورید. یک دستمال پارچهای روی قابلمه بگذارید و برای 24 ساعت در دمای محیط قرار دهید. (نکته: در این مرحله از در قابلمه استفاده نکنید.)
6- بعد از 24 ساعت مربا را در ظرف شیشهای خشک و تمیز بریزید و در یخچال بگذارید.
نوش جان!
,