بادمجان شکم پر، یک نوع غذای سنتی ترکی است که پر از سبزیجات معطر و رنگارنگ است. شما میتوانید روش تهیه این خوراک را در این مطلب بخوانید.
مواد لازم
بادمجان 6 عدد
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
پیاز قرمز خرد شده 2 عدد متوسط
سیر 4 حبه
جعفری تازه و خرد شده 3 قاشق غذاخوری
فلفل دلمهای سبز خرد شده 1 عدد
گوجه خرد شده 4 عدد
پودر زیره سبز 1 قاشق چایخوری
رب گوجهفرنگی 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- فر را روشن کنید و تا دمای 230 درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و با یک قاشق روغن زیتون کف آن را چرب کنید.
2- بادمجانها را بشویید و پوست آنها را بصورت راه راه بگیرید. (سر بادمجانها)را جدا نکنید. یک شکاف خطی در بادمجانها ایجاد کنید. اما مراقب باشید که بادمجان پاره نشود. کمی نمک روی بادمجانها بپاشید و آنها را به مدت 30 دقیقه داخل صافی قرار دهید. سینی را 20 دقیقه داخل فر قرار دهید.
3- مدت زمانی که بادمجان در فر است؛ 2 قاشق روغن زیتون را در ماهیتابه بزرگی بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. پیازهای خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و چند دقیقه تفت دهید. سپس فلفل دلمهای و سیر خرد شده را اضافه کنید. حدود 10 دقیقه سبزیجات را تفت دهید تا کاملا نرم شوند. سپس گوجه خرد شده، زیره، رب گوجه، جعفری خرد شده و نمک و فلفل را به ترکیب اضافه کنید و سبزیجات را به مدت 5 دقیقه بپزید.
4- بادمجانهای پخته را داخل سینی فر بچینید و داخل آن را با قاشق از سبزبجات پر کنید. کمی روغن زیتون روی بادمجانها بریزید و سینی را به مدت 40 الی 45 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. بادمجان را در ظرف دلخواه گذاشته و سرو کنید.
نوش جان!
,