کیک اسفناج یک پیش غذای سالم، خوشمزه و متفاوت است که در فر تهیه می‌شود و میز غذا را زینت می‌بخشد. روش تهیه این پیش‌غذای خوش رنگ و مزه را در این مطلب بخوانید.

مواد لازم

اسفناج 250 گرم

تخم مرغ 3 عدد

شیر پر چرب 1 لیوان

آرد 1 لیوان

بیکینگ پودر 2 قاشق چای‌خوری

روغن 1/2 پیمانه

پنیر ریکوتا 1/2 پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه

1- فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

2- اسفناج‌ها را بخار پز کنید و در میکسر بزنید تا ریز شود.

3- تمام مواد را داخل یک کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.

4- کف قالب کیک را چرب کنید و مواد را داخل قالب بریزید؛ سپس به مدت 30 دقیقه داخل فر بگذارید.

5- کیک را از قالب در بیاورید و با سبزیجات تزئین و سرو کنید.

نوش جان!