شناسه : ۶۷۳۳۹۸ - دوشنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۲۸
کیک اسفناج
کیک اسفناج یک پیش غذای سالم، خوشمزه و متفاوت است که در فر تهیه میشود و میز غذا را زینت میبخشد. روش تهیه این پیشغذای خوش رنگ و مزه را در این مطلب بخوانید.
کیک اسفناج یک پیش غذای سالم، خوشمزه و متفاوت است که در فر تهیه میشود و میز غذا را زینت میبخشد. روش تهیه این پیشغذای خوش رنگ و مزه را در این مطلب بخوانید.
مواد لازم
اسفناج 250 گرم
تخم مرغ 3 عدد
شیر پر چرب 1 لیوان
آرد 1 لیوان
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
روغن 1/2 پیمانه
پنیر ریکوتا 1/2 پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
1- فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
2- اسفناجها را بخار پز کنید و در میکسر بزنید تا ریز شود.
3- تمام مواد را داخل یک کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.
4- کف قالب کیک را چرب کنید و مواد را داخل قالب بریزید؛ سپس به مدت 30 دقیقه داخل فر بگذارید.
5- کیک را از قالب در بیاورید و با سبزیجات تزئین و سرو کنید.
نوش جان!