املت قارچ، همراه با پنیر صبحانه‌ای لذیذ و خوشمزه است که برای شروع یک روز عالی انتخابی مناسب محسوب می‌شود.

مواد لازم

تخم مرغ 4 عدد

گوجه فرنگی 2 عدد

شیر کم چرب 1 لیوان

قارچ خرد شده خرد شده 500 گرم

کره 2 قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا رنده شده 100 گرم

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه 

1- قارچ و گوجه‌های خرد شده را روی حرارت متوسط قرار دهید. کره و نمک روی آن بریزید و برای 5 دقیقه تفت دهید. سپس در ظرف را ببندید و 6 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید ؛ پس از 6 دقیقه در ظرف را باز بگذارید و حرارت را بالا ببرید و تفت دهید تا آب مواد کشیده شود. سپس از روی حرارت بردارید.

2- تخم مرغ‌ها را داخل کاسه‌ای بشکنید و شیر، نمک و فلفل به آن اضافه کنید و با چنگال مخلوط کنید تا یکدست شود.

3- کف ماهیتابه مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود. مخلوط تخم مرغی را داخل تابه بریزید و با حرکت دادن ماهیتابه آن را خوب پخش کنید.

4- قارچ، گوجه‌فرنگی و پنیر رنده شده را روی املت بریزید؛ اجازه دهید تخم مرغ کمی سفت شود و حباب بزند. به آرامی نصف تخم‌مرغ را روی خودش برگردانید و چند بار آن را برگردانید تا هر دو طرف طلایی شود سپس در ظرف دلخواه بگذارید و سرو کنید.

نوش جان!

,