شناسه : ۶۷۵۳۷۰ - سه شنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۰۲:۲۴
املت قارچ
املت قارچ، همراه با پنیر صبحانهای لذیذ و خوشمزه است که برای شروع یک روز عالی انتخابی مناسب محسوب میشود.
![املت قارچ](/Upload/Public/Content/Images/1396/11/09/2207020124.jpeg)
املت قارچ، همراه با پنیر صبحانهای لذیذ و خوشمزه است که برای شروع یک روز عالی انتخابی مناسب محسوب میشود.
مواد لازم
تخم مرغ 4 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
شیر کم چرب 1 لیوان
قارچ خرد شده خرد شده 500 گرم
کره 2 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا رنده شده 100 گرم
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- قارچ و گوجههای خرد شده را روی حرارت متوسط قرار دهید. کره و نمک روی آن بریزید و برای 5 دقیقه تفت دهید. سپس در ظرف را ببندید و 6 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید ؛ پس از 6 دقیقه در ظرف را باز بگذارید و حرارت را بالا ببرید و تفت دهید تا آب مواد کشیده شود. سپس از روی حرارت بردارید.
2- تخم مرغها را داخل کاسهای بشکنید و شیر، نمک و فلفل به آن اضافه کنید و با چنگال مخلوط کنید تا یکدست شود.
3- کف ماهیتابه مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود. مخلوط تخم مرغی را داخل تابه بریزید و با حرکت دادن ماهیتابه آن را خوب پخش کنید.
4- قارچ، گوجهفرنگی و پنیر رنده شده را روی املت بریزید؛ اجازه دهید تخم مرغ کمی سفت شود و حباب بزند. به آرامی نصف تخممرغ را روی خودش برگردانید و چند بار آن را برگردانید تا هر دو طرف طلایی شود سپس در ظرف دلخواه بگذارید و سرو کنید.
نوش جان!
,