یکی از املت‌های خوشمزه و متفاوت املت بادمجان کبابی است. شما می‌توانید روش تهیه این صبحانه لذیذ و کم کالری را در مطلب زیر بخوانید.

مواد لازم

بادمجان 2 عدد  

تخم مرغ 2 عدد

کره 50 گرم

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود. بادمجان‌ها را پوست بکنید(دم بادمجان را نکنید). وسط آن‌ها را با چاقو برش طولی بزنید. سپس کمی روغن زیتون روی بادمجان‌ها بریزید و برای 30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا گریل شوند.

2- بادمجان‌های گریل شده را از فر خارج کنید و با پشت چنگال آن‌ها را باز کنید؛ سپس روی نمک و فلفل بپاشید.

املت بادمجان

3- ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و کره را داخل آن بیندازید تا داغ شود؛ تخم مرغ‌ها را داخل یک ظرف بشکنید و با چنگال هم بزنید تا کف کند. سپس بادمجان‌ها را داخل تخم مرغ بزنید و در ماهیتابه بگذارید. هنگامی که یک طرف برشته شد برگردانید تا طرف دیگر نیز طلایی شود. 

نوش جان!