سرو مرغ با خامه، قارچ و رزماری، روشی ایتالیایی و لذیذ است که طعم و مزه منحصر به فردی دارد و موجب رنگین شدن میز غذای شما می‌شود. با این خوراک، طعم و مزه اصیل ایتالیایی را حس کنید.

مواد لازم

سینه مرغ بدون استخوان 4 عدد

قارچ 200 گرم

پیاز کوچک 1 عدد

کره 2 قاشق غذاخوری

خامه 1 بسته

آب مرغ 1 پیمانه

سیر 4 حبه

رز ماری تازه به میزان دلخواه

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- سینه‌های مرغ را در یک ماهیتابه بگذارید و با شعله کم بپزید. هنگامی که پخته شدند همراه با کره و نمک و فلفل تفت دهید. 

2- پیاز را نگینی خرد کنید و همراه با سیر خرد شده  در یک ماهیتابه متوسط بریزید و تفت دهید، سپس قارچ  خرد شده را اضافه کنید و با حرارت متوسط تفت دهید و به مرغ‌های سرخ شده اضافه کنید.

3- آب مرغ و خامه را با هم ترکیب کنید و روی شعله ملایم بگذارید، هنگامی که خامه داغ شد (حواستان باشد خامه نجوشد)؛ آن را روی مرغ و قارچ بریزید و اجازه دهید با شعله ملایم کمی جا بیفتد، سپس در ظرف دلخواه بریزید و روی ان کمی رزماری تازه بریزید و سرو کنید.

نوش جان!