شناسه : ۶۸۲۴۴۶ - شنبه ۲ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۷:۲۱
خوراک مرغ ایتالیایی
سرو مرغ با خامه، قارچ و رزماری، روشی ایتالیایی و لذیذ است که طعم و مزه منحصر به فردی دارد و موجب رنگین شدن میز غذای شما میشود. با این خوراک، طعم و مزه اصیل ایتالیایی را حس کنید.
سرو مرغ با خامه، قارچ و رزماری، روشی ایتالیایی و لذیذ است که طعم و مزه منحصر به فردی دارد و موجب رنگین شدن میز غذای شما میشود. با این خوراک، طعم و مزه اصیل ایتالیایی را حس کنید.
مواد لازم
سینه مرغ بدون استخوان 4 عدد
قارچ 200 گرم
پیاز کوچک 1 عدد
کره 2 قاشق غذاخوری
خامه 1 بسته
آب مرغ 1 پیمانه
سیر 4 حبه
رز ماری تازه به میزان دلخواه
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- سینههای مرغ را در یک ماهیتابه بگذارید و با شعله کم بپزید. هنگامی که پخته شدند همراه با کره و نمک و فلفل تفت دهید.
2- پیاز را نگینی خرد کنید و همراه با سیر خرد شده در یک ماهیتابه متوسط بریزید و تفت دهید، سپس قارچ خرد شده را اضافه کنید و با حرارت متوسط تفت دهید و به مرغهای سرخ شده اضافه کنید.
3- آب مرغ و خامه را با هم ترکیب کنید و روی شعله ملایم بگذارید، هنگامی که خامه داغ شد (حواستان باشد خامه نجوشد)؛ آن را روی مرغ و قارچ بریزید و اجازه دهید با شعله ملایم کمی جا بیفتد، سپس در ظرف دلخواه بریزید و روی ان کمی رزماری تازه بریزید و سرو کنید.
نوش جان!