شناسه : ۶۸۳۴۱۹ - شنبه ۲ دی ۱۳۹۶ ساعت ۲۱:۵۳
بورانی بادمجان
بورانی بادمجان یک پیشغذای سبک و لذیذ است که طعم و مزهای تند و تیز دارد. این بورانی معمولا با انواع نان، چیپس و...سرو میشود و همچنین میتوان همراه با غذا سرو و نوش جان کرد.
بورانی بادمجان یک پیشغذای سبک و لذیذ است که طعم و مزهای تند و تیز دارد. این بورانی معمولا با انواع نان، چیپس و...سرو میشود و همچنین میتوان همراه با غذا سرو و نوش جان کرد.
مواد لازم
بادمجان متوسط 2 عدد
ماست چکیده 2 پیمانه
سیر 2 حبه
نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- بادمجانها را بشویید و روی شعله گاز یا کبابپز قرار دهید و آنها را کبابی کنید و پوست آن را بگیرید.
2- بادمجان پوست گرفته را داخل یک کاسه بریزید و له کنید؛ سپس سیر رنده شده، ماست، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید؛ بورانی آماده شده را چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب جا بیفتد سپس روی آن را تزئین و سرو کنید.
نوش جان!