بورانی بادمجان یک پیش‌غذای سبک و لذیذ است که طعم و مزه‌ای تند و تیز دارد. این بورانی معمولا با انواع نان، چیپس و...سرو می‌شود و همچنین می‌توان همراه با غذا سرو و نوش جان کرد.

مواد لازم

بادمجان متوسط 2 عدد

ماست چکیده 2 پیمانه

سیر 2 حبه

نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- بادمجان‌ها را بشویید و روی شعله گاز یا کباب‌پز قرار دهید و آن‌ها را کبابی کنید و پوست آن را بگیرید.

2- بادمجان پوست گرفته را داخل یک کاسه بریزید و له کنید؛ سپس سیر رنده شده، ماست، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید؛ بورانی آماده شده را چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب جا بیفتد سپس روی آن را تزئین و سرو کنید.

نوش جان!