پاستا پنه یونانی، غذایی خوشمزه و متفاوت است که از مرغ، پنیر فتا، زیتون و... تشکیل شده و طعم و مزه‌ای منحصر به فرد دارد.

مواد لازم

پاستا پنه 1 بسته

سینه مرغ بدون استخوان 1 عدد

پیاز بنفش کوچک 1 عدد

گوجه فرنگی 1 عدد

سیر 2 حبه

کره 2 قاشق غذاخوری

پنیر فتا 1/2 پیمانه

زیتون بدون هسته 1/2 پیمانه

آب لیمو ترش تازه 2 قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوری

پونه یا نعنا خشک 1 قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- پاستا را طبق دستور روی بسته‌بندی بپزید و آبکشی کنید.

2- پیاز و سیر خرد شده را همراه با کره 2 دقیقه تفت دهید، سپس سینه مرغ خرد شده را به آن اضافه کنید و 10 دقیقه با شعله متوسط تفت دهید.

3- گوجه فرنگی خرد شده،آب لیمو ترش تازه، پنیر فتا و جعفری را به مواد پاستا اضافه کنید و کمی تفت دهید.

4- پاستا، زیتون، پونه و نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید و هم بزنید و اجازه دهید 10-15 دقیقه روی حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد، سپس پاستا آماده شده در ظرف دلخواه بریزید و سرو کنید.

نوش جان!