شناسه : ۶۸۵۲۲۳ - یکشنبه ۳ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۵:۱۸
گراتن اسفناج و قارچ
این خوراک لذیذ و خوشمزه، برای یک آخر هفته شام یا پیشغذایی عالی است و اگر دوست گیاهخوار دارید این خوراک را در فهرست غذای مهمانیتان قرار دهید.
این خوراک لذیذ و خوشمزه، برای یک آخر هفته شام یا پیشغذایی عالی است و اگر دوست گیاهخوار دارید این خوراک را در فهرست غذای مهمانیتان قرار دهید.
مواد لازم
اسفناج 2 کیلوگرم
قارچ 150 گرم
سیر 4 حبه
پیاز 1 عدد
سس بشامل 2 لیوان
پنیر موزارلا 1 لیوان
پنیر پارمزان 1/2 لیوان
نمک، فلفل سیاه و روغن مایع به میزان لازم
طرز تهیه
1- پیاز را نگینی خرد کنید و آن را با کمی روغن تفت دهید تا نرم شود، سپس با مقداری زردچوبه سرخ کنید.
2- اسفناج را پاک کنید و خوب بشویید و خرد کنید و در یک ماهیتابه در دار بریزید و اجازه دهید بپزد.
3- هنگامی که آب اسفناج کشیده شد، قارچ خرد کرده را به همراه سیر له شده، نمک و مقداری فلفل سیاه تفت دهید. وقتی اسفناج و قارچ پخته شد، شعله را خاموش کنید.
4- سس بشامل را تهیه کنید و با اسفناج مخلوط کنید.
5- فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
6- مخلوط اسفناج و بشامل را در ظرف مخصوص فر بریزید و روی آن را با پنیر موزارلا و پارمسان بپوشانید. سپس برای 35 تا 40 دقیقه داخل فر بگذارید تا گراتن آماده شود.
7- گراتن آماده شده را از فر در بیاورید و اجازه دهید خنک شود، سپس سرو و نوش جان کنید.
برای تهیه سس بشامل این مطلب را بخوانید.
,