این خوراک لذیذ و خوشمزه، برای یک آخر هفته شام یا پیش‌غذایی عالی است و اگر دوست گیاه‌خوار دارید این خوراک را در فهرست غذای مهمانی‌تان قرار دهید.

مواد لازم

اسفناج 2 کیلوگرم

قارچ 150 گرم

سیر 4 حبه

پیاز 1 عدد

سس بشامل 2 لیوان

پنیر موزارلا 1 لیوان

پنیر پارمزان 1/2 لیوان

نمک، فلفل سیاه و روغن مایع به میزان لازم

طرز تهیه

1- پیاز را نگینی خرد کنید و آن را با کمی روغن تفت دهید تا نرم شود، سپس با مقداری زردچوبه سرخ کنید.

2- اسفناج را پاک کنید و خوب بشویید و خرد کنید و در یک ماهیتابه در دار بریزید و اجازه دهید بپزد.

3- هنگامی که آب اسفناج کشیده شد، قارچ خرد کرده را به همراه سیر له شده، نمک و مقداری فلفل سیاه تفت دهید. وقتی اسفناج و قارچ پخته شد، شعله را خاموش کنید.

4- سس بشامل را تهیه کنید و با اسفناج مخلوط کنید.

5- فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

6- مخلوط اسفناج و بشامل را در ظرف مخصوص فر بریزید و روی آن را با پنیر موزارلا و پارمسان بپوشانید. سپس برای 35 تا 40 دقیقه داخل فر بگذارید تا گراتن آماده شود.

7- گراتن آماده شده را از فر در بیاورید و اجازه دهید خنک شود، سپس سرو و نوش جان کنید.

برای تهیه سس بشامل این مطلب را بخوانید.

,