کیش لورن یکی از انواع کیش (نوعی پای که از تخم مرغ زده شده؛ پنیر و... درست می‌شود) است که از بیکن، تخم مرغ و پنیر تهیه می‌شود و برای وعده صبحانه انتخابی عالی است. البته اگر طرفدار غذاهای سبک هستید می‌توانید برای وعده شام نیز از این کیش نوش جان کنید.

مواد لازم

خمیر پای (به اندازه یک قالب پای)

بیکن 200 گرم

تخم مرغ 4 عدد

پیاز کوچک 1 عدد

پنیر چدار رنده شده 1.5 پیمانه

خامه 1 لیوان

شکر 1/4 قاشق چایخوری

روغن 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- فر را روشن و در دمای 220 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

2- داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و  بیکن‌ها را در آن کمی تفت بدهید. آنها را در روغن سرخ کنید و تفت دهید.

3- خمیر پای را در قالب مورد نظرتان پهن کنید. بیکن را همراه با پنیر چدار و پیاز نگینی خرد شده کف خمیر پای بریزید.

4- تخم مرغ‌ها را با چنگال هم بزنید تا کف کند.

5- خامه، شکر و نمک و فلفل را به تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید؛ سپس مخلوط را روی مواد پای بریزید.

6- ظرف پای را 15 دقیقه در فر قرار دهید. سپس حرارت را کم کنید و روی 150 درجه قرار دهید؛ سپس پای را 30 دقیقه دیگر بپزید. 

7- کیش آماده شده را از فر در بیاورید و اجازه دهید خنک شود؛ سپس برش بزنید و سرو کنید.

نوش جان!

  • شما می‌توانید طرز تهیه خمیر پای را در این مطلب بخوانید.