رولت اسفناج و میت لوف سولیکو سرشار سرشار از پروتئین و فیبر است. اسفناج دو برابر سبزیجات دیگر فیبر دارد و میت لوف نیز یک ترکیب غنی از گوشت گوساله، روغن سویا، ادویه جات و افزودنیهای مجاز است. شما با تهیه این غذا یک غذای مقوی و هیجانانگیز خواهید داشت این غذا از جمله غذاهای پر خاصیتی است که به دلیل شکل ظاهری و رنگ آن کودکان به آن علاقهمند میشوند.
مواد اولیه برای رولت اسفناج و میت لوف:
- 200 گرم میت لوف سولیکو
- 50 گرم ماست سفت (یا کیسه ای)
- 200 گرم پنیر سفید ( یا خامه ای)
- 2 قاشق غذا خوری آرد ذرت
- 4 عدد سفیده تخم مرغ
- 2 ساقه شوید (خرد شده)
- یک چهارم جوز هندی
- 2 عدد سیر ( ریز خرد شده)
- 300 گرم اسفناج
- نمک به مقدار لازم
طرز تهیه رولت اسفناج و میت لوف :
فر را روی دمای 180 درجه بگذارید و اجازه دهید تمام سطح فر گرم و هم دما شود. اسفناجهای شسته شده را به مدت 5 دقیقه درون قابلمه با در بسته قرار دهید تا نرم شوند. آنها را آبکش کنید تا کاملا آب اضافی آن گرفته شود و به ظرف منتقلش کنید. سیر، شوید، نمک و جوز هندی را به اسفناجها اضافه کنید و آنها را با هم مخلوط کنید. سفیدههای تخم مرغ را خوب هم بزنید و به اسفناج اضافه کنید. آرد ذرت را درون آن بریزید. مخلوط به دست آمده را روی کاغذ روغنی در سینی فر پهن کنید و 8 تا 10 دقیقه در فر که از قبل گرم کردهاید بگذارید تا بپزد.
بعد از این که پخت آن را از فر خارج کنید و به آن زمان دهید تا کمی خنک شود. در این فاصله ماست و پنیر را مخلوط کنید و روی سطح اسفناج پخته بریزید. ورقههای میت لوف را روی سطح پنیری بچینید و رولت را سفت بپیچید سپس دور آن فویل بپیچید و به مدت 20 دقیقه در فریزر قرار دهید. هنگام سرو با یک چاقوی تیز رولتتان را به ضخامت دو و نیم سانت برش بزنید و در ظرف سروتان بچینید.