ماهان شبکه ایرانیان

سوپ رازیانه، آویشن و سیب یک پیش‌غذای مقوی

ابتدا در یک ظرف بزرگ روغن نارگیل را گرم کنید. پیاز را با حرارت کم تا متوسط تفت دهید تا نرم شود و رنگ آن قهوه ای گردد. رازیانه و سیب را به آن اضافه کنید و به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه بپزید. آب مرغ و آویشن را به آن بیفزایید. سوپ را در غذاساز بریزید و آن را پوره کنید.

طرز تهیه سوپ رازیانه، آویشن و سیب

سرویس سبک زندگی فردا: شما می‌توانید از دستور پخت زیر به نقل از مجله سلامت برای تهیه یک غذای خوشمزه استفاده کنید.

زمان کلی: 30 دقیقه

برای دو الی چهار نفر

مواد لازم برای تهیه این سوپ:
دو قاشق غذاخوری روغن نارگیل
یک عدد پیاز خرد شده
رازیانه دو عدد
دو عدد سیب بزرگ پوست کنده شده و خرد شده
آب مرغ به مقدار کافی
آویشن

طرز تهیه سوپ سیب و رازیانه:
ابتدا در یک ظرف بزرگ روغن نارگیل را گرم کنید. پیاز را با حرارت کم تا متوسط تفت دهید تا نرم شود و رنگ آن قهوه ای گردد. رازیانه و سیب را به آن اضافه کنید و به مدت 5 الی 10 دقیقه بپزید. آب مرغ و آویشن را به آن بیفزایید. سوپ را در غذاساز بریزید و آن را پوره کنید. آن را سرو کنید. نوش جان.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان