ماهنامه کیک و شیرینی: بیسکوییت زنجبیلی یک بیسکوییت خوشمزه با طعمی نوستالژیک است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.
مواد لازم:
- روغن نارگیل: یک دوم پیمانه
 - شکر: یک چهارم پیمانه
 - شکر قهوه ای: یک سوم پیمانه
 - آرد: 2 پیمانه
 - پودر دارچین: یک دوم قاشق چای خوری 
 - جوز هندی (پودر شده): یک چهارم قاشق چای خوری
 - زنجبیل (پودر شده): یک و یک دوم قاشق چای خوری
 - بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چای خوری
 - نمک: یک دوم قاشق چای خوری
 - شیره افرا یا عسل: یک چهارم پیمانه
 - شیر: یک چهارم پیمانه
 - پودر شکر: یک پیمانه
 - آب لیمو سنگی: 3 قاشق سوپ خوری
 
 
طرز تهیه:
1. روغن نارگیل، شکر و شکر قهوه ای را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. 
 
2. آرد، پودر دارچین، جوز هندی، زنجبیل، میخک، بیکینگ پودر، نمک، شیره افرا یا عسل و شیر را اضافه و مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. 
 
3. خمیر را در سلفون بپیچید و به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید. 
 
4. خمیر را روی سطح آرد پاشیده شده پهن کنید و با قالب به شکل مرد زنجفیلی قالب بزنید. 
 
5. بیسکویت ها را در سینی فر بچینید و به مدت 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزند.
6. پودر شکر و آب لیموترش را با هم مخلوط کنید و روی بیسکویت ها را با این مخلوط و آیسینگ رنگی تزیین کنید.