ماهان شبکه ایرانیان

خورش هندی، یک شام ساده و فوری

در حین پخته شدن برنج، در یک ماهیتابۀ بزرگ روغن را گرم کنید. پیاز و سیر را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید. به طور مداوم حدود ۴ تا ۶ دقیقه هم بزنید تا پیازها نرم شوند. پودر کاری و زنجبیل را اضافه کنید. حدود ۱ دقیقه بپزید و هم بزنید تا معطر شوند.

سرویس سبک زندگی فردا: در این مطلب به نقل از آشپزباشی به شما طرز تهیه یک غذای ساده و فوری را آموزش می‌دهیم.
 
خورش هندی، یک غذای ساده و فوری 
 
مواد لازم:
برنج: 1 پیمانه
روغن گیاهی: 2 قاشق سوپ خوری
پیاز: 1 عدد
سیر: 2 حبه
پودر کاری: 1 قاشق سوپ خوری
پودر زنجبیل: 1 قاشق چای‌خوری
رب گوجه: 3 پیمانه
نخود: 850 گرم
آبلیموی تازه: 1 قاشق سوپ خوری
ماست کم چرب: 1/2 پیمانه
آب: یک و نیم پیمانه

نکاتی در رابطه با تهیۀ خورش هندی ساده
1. سیر و پیاز را ریز خرد کنید.

2. نخودها را قبل از استفاده بگذارید خیس بخورد.

3. اگر پودر کاری و زنجبیل را کمی داخل روغن سرخ کنید، زودتر معطر می‌شوند.

طرز تهیه:
- برنج را بپزید و روی آن را بپوشانید تا گرم بماند.
- در حین پخته شدن برنج، در یک ماهیتابۀ بزرگ روغن را گرم کنید. پیاز و سیر را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید. به طور مداوم حدود 4 تا 6 دقیقه هم بزنید تا پیازها نرم شوند. پودر کاری و زنجبیل را اضافه کنید. حدود 1 دقیقه بپزید و هم بزنید تا معطر شوند.
- رب گوجه، نخودها و یک و نصفی پیمانه آب اضافه کنید و صبر کنید تا به جوش بیایند، شعله را کم کنید و اجازه دهید حدود 8 تا 10 دقیقه آرام بپزد و هر چند دقیقه یک بار آن را هم بزنید تا غلیظ شود. آبلیمو را اضافه کنید و به هم بزنید. نمک و فلفل را اضافه کنید. خورش را به همراه برنج و ماست سرو کنید. می‌توانید در نهایت روی خورش را با کمی کاری و برش‌های لیمو تزئین کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان