وب سایت بدونیم: نان پرتقالی یک نان خوشمزه با عطر پرتقاله که با چای داغ خیلی می چسبه. این نان خوش عطر را برای صبحانه ، عصرانه و میان وعده می تونین میل کنید.
مواد لازم:
- 2 پیمانه آرد
1/3 پیمانه کره
1/3 پیمانه پودر قند
¼ قاشق چای خوری دارچین
¼ قاشق چای خوری نمک
1 قاشق چای خوری جوش شیرین
1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
¾ پیمانه شکر
1 پیمانه دوغ
1 عد لیمو
1 عدد پرتقال
2 عدد تخم مرغ
دستور تهیه :
پوست پرتقال را رنده کنید.
کره را با هم زن بزنید تا پف کند.
شکر را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر هم بزنید.
تخم مرغ ها را اضافه کنید.
اکنون باید پوست پرتقال ها را اضافه کنید.
درظرف دیگری آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و دارچین را با هم مخلوط کنید.
سپس مواد خشک را اضافه کنید و در آخر دوغ را اضافه کنید و هم بزنید.
داخل قالب را چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید.
قالب را به مدت 45 الی 50 دقیقه در دمای 350 درجه فارنهایت قرار دهید.
قالب را از فر بیرون بیاورید و نان را از قالب جدا کنید و کنار بگذارید تا سرد شود.
برای درست کردن خامه روی نان یک قاشق چای خوری آب لیمو، یک قاشق چای خوری آب پرتقال و پودر شکر را با هم مخلوط و هم بزنید.
روی کیک را با خلال دندان سوراخ سوراخ کنید و خامه را روی آن بریزید.