در این مطلب طرز تهیه بادمجان پلو که یک غذای اصیل ایرانی است، را تهیه کرده ایم، در ادامه همراه ما باشید.
بادمجان پلو غذای بسیار خوش پخت و ایده آل است که طرفداران زیادی دارد، در طرز تهیه بادمجان پلو گفته می شود که بادمجان پلو را با گوشت چرخ کرده یا مرغ می شود تهیه کرد که یکی از انواع غذاهای مخلوط و لذیذ است.
یکی از غذاهای محلی بسیار خوشمزه قیمه بادمجان خورش و غذای محبوب دیگری هم تهیه ته چین بادمجان است که در روزهای گذشته طرز تهیه آن را برای شما همراهان عزیز قرار دادیم امیدواریم از تهیه آن ها نهایت استفاده را برده باشید.
مواد اولیه طرز تهیه بادمجان پلو :
- پیاز : 1 عدد
- برنج : 2 پیمانه
- بادمجان : 2 عدد
- گوشت : 300 گرم
- نمک : به میزان لازم
- زعفران : به میزان لازم
- دارچین : به میزان لازم
- زنجبیل : 1 قاشق مربا خوری
- رب گوجه فرنگی : 2 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه بادمجان پلو :
ابتدا برنج را شسته به همراه نمک و آب در ظرفی نم کنید.
روغن درون ظرفی بریزید، گوشت های چرخ شده را به آن اضافه کرده، برگ بو و فلفل دلمه ای را در صورت تمایل به آن اضافه کرده و پس از پخته شدن حرارت را کم کرده، بگذارید تا گوشت مغز پخت و آب آن کاملا گرفته شود، بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز کنید، سپس شسته و در روی آن نمک بریزید زمان دهید تا خشک شوند، با این روش تلخی بادمجان گرفته و روغن کمتری استفاده می شود، درون تابه مقداری روغن بریزید، بادمجان ها را درون آن قرار دهید، تا سرخ شوند.
در ظرف دیگری مقداری روغن بریزید، پیاز هایی را که از قبل به صورت نگینی ریز کرده اید را داخل آن بریزید، تفت دهید تا طلایی شوند.
در مرحله بعد ادویه و رب را اضافه کرده.
با هم مخلوط کنید، گوشت های آماده شده ، بادمجان های سرخ شده و زعفران آب شده را به آن اضافه کرده، همه مواد را با هم مخلوط کنید و زیر شعله را خاموش کنید.
برنج را به مرحله آبکش برسانید.
و مواد را لابه لای برنج بریزید و حرارت را کم کرده، بگذارید تا برنج دم بکشد.
برنج را درون ظرفی بریزید و روی آن را باجعفری یا بادمجان حلقه شده تزیین نمایید.
در این مطلب طرز تهیه بادمجان پلو که یک غذای محلی متفاوتی است را برای شما همراهان گرامی آموزش دادیم امیدواریم آن را تهیه و از خوردن آن کنار خانواده لذت ببرید، نوش جان.