ماهان شبکه ایرانیان

سرآشپز نوروزی؛ طرز تهیه شیرینی جو دوسر

شیرینی یکی از خوراکی‌هایی است که در فرهنگ نوروز از جایگاهی ویژه برخوردار است. در حقیقت شیرینی عضو جدانشدنی پذیرایی نوروز و سفرۀ هفت‌سین است

سرآشپز نوروزی؛ طرز تهیه شیرینی جو دوسر

شیرینی یکی از خوراکی‌هایی است که در فرهنگ نوروز از جایگاهی ویژه برخوردار است. در حقیقت شیرینی عضو جدانشدنی پذیرایی نوروز و سفرۀ هفت‌سین است. همان‌طور که همۀ ما می‌دانیم، شیرینی‌های متداول در ایام نوروز معمولاً از کالری بالایی برخوردارند و گذشته از مسئلۀ چاقی و اضافه وزن در نوروز، این نوع شیرینی‌ها برای سلامتی هم نوعی تهدید محسوب می‌شوند. از‌طرف‌دیگر هم ممکن است دلتان نیاید که شیرینی را از آداب‌ورسوم نوروز حذف کنید، اما نگران نباشید. سرآشپز نوروزی روزچین قصد دارد طرز تهیه شیرینی جو دوسر را به شما آموزش دهد. این شیرینی از انواع شیرینی خشک محسوب می‌شود و کالری بسیار اندکی دارد. به همین علت یک گزینۀ مناسب برای پذیرایی نوروز است. در ادامه با ما همراه باشید و طرز تهیه این شیرینی متفاوت را ببینید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی جو دوسر

کشمش: یک پیمانه سرپر
کره جامد: 100 گرم
شکر قهوه‌ای: یک پیمانه سرپر
تخم‌مرغ: یک عدد
عصاره وانیل: دو قاشق غذاخوری
آرد سفید: یک‌و‌نیم پیمانه
جوش‌شیرین: نصف قاشق غذاخوری
نمک: نصف قاشق غذاخوری
دارچین: یک قاشق غذاخوری
جو دوسر: سه پیمانه

طرز تهیه شیرینی جو دوسر مخصوص نوروز

برای تهیه شیرینی جو دوسر لازم است قبل از هر کاری، فر را روشن کنید. درجه حرارت فر را روی 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید. حالا دست‌به‌کار شوید و ملات شیرینی جو دوسر را آماده کنید.

به اندازۀ یک پیمانۀ سرپر کشمش را مطابق ویدئو در آب داغ بخیسانید. کره جامد را در یک ظرف نسبتاً بزرگ ریخته و بعد شکر قهوه‌ای را به آن اضافه کنید. حالا به کمک همزن، مخلوط کره و شکر قهوه‌ای را حسابی بزنید تا یکنواخت شوند. تخم‌مرغ را در یک ظرف جداگانه بشکنید و بعد به مخلوط کره و شکر اضافه کنید. حالا عصارۀ وانیل را اضافه کرده و مجدداً هم بزنید. ملات آماده‌شده را در کناری قرار دهید.

در یک ظرف دیگر، به اندازۀ سه پیمانه آرد سفید را به همراه نمک، جوش‌شیرین و دارچین باهم مخلوط کنید. حالا سه پیمانه جو دوسر را به مخلوط آرد اضافه کرده و خوب هم بزنید.

مخلوط آرد را به مخلوط شکر و تخم‌مرغ اضافه کنید. کشمش‌هایی را که از قبل خیس کرده بودید را نیز به موادتان اضافه کنید. حالا مطابق ویدئو همه مواد را حسابی هم بزنید تا یک‌دست شوند.

درون سینی فر، یک کاغذ روغنی قرار دهید و بعد ملات شیرینی را به شکل‌های دایره‌ای یا هر شکل دلخواه دیگری قالب زده و روی کاغذ روغنی بچینید. سینی را درون فر که حالا حسابی داغ شده است قرار دهید. بعد از 10 تا 15 دقیقه، شیرینی جو دوسر شما آماده است. شیرینی را از فر درآورده و اجازه دهید تا خنک شود، بعد در ظرف دلخواهتان سرو کنید. نوش جان😊

شیرینی جو دوسر

با درست‌کردن این شیرینی، دیگر نگران افزایش وزن نخواهید بود. این شیرینی خوشمزه حدود یک ماه ماندگاری دارد و چیزی از طعم خوب آن کاسته نمی‌شود. ولی اگر نگران تازگی آن هستید، می‌توانید ملات آن را به‌صورت آماه در یخچال نگه داشته و هر دوروز یک‌بار بپزید و از مهمانان به بهترین شکل، پذیرایی کنید!

منبع: allrecipes

 

این مقاله را در شبکه‌های اجتماعی بازنشر دهید
Share
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان