یکی از خوراکیهای دوستداشتنی که در ایام نوروز بسیار مصرف میشود، شیرینی است. پذیرایی از مهمانان نوروزی با استفاده از شیرینی جزو یکی از قدیمیترین آدابورسوم ایرانیست. به همین دلیل در این بخش قصد داریم طرز تهیۀ نوعی شیرینی خوشمزه را به شما آموزش دهیم که تقریباً با هر نوع سلیقهای سازگار است. در ادمه با روزچین همراه باشید و طرز تهیه شیرینی کاراملی را ببینید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی کاراملی
کره: نصف پیمانه
خامه: نصف پیمانه
آب: به مقدار لازم
شربت ذرت: یکچهارم پیمانه
شکر سفید: یک پیمانه
نمک دریایی: نصف قاشق چایخوری
روغن مایع: به مقدار لازم
طرز تهیه شیرینی کاراملی
برای تهیه شیرینی کاراملی خوشمزه در اولین مرحلۀ کارتان، قالب مستطیلیشکلی برداشته و به کمک روغن مایع آن را چرب کنید. حالا کاغذ روغنی را کف قالب قرار دهید. در مرحلۀ بعد بهاندازۀ نصف پیمانه خامۀ رقیق جدا کنید. حالا به اندازۀ نصف پیمانه کرۀ جامد را در یک ظرف گود خرد کرده و خامه را به آن اضافه کنید. مخلوط کره و خامه را در مایکروفر تحت حرارت قرار دهید تا حسابی باهم مخلوط شوند.
ازطرفدیگر، مطابق ویدئو یکچهارم پیمانه آب را بههمراه یکچهارم پیمانه شربت ذرت و یک پیمانه شکر سفید باهم حرارت دهید تا شیرۀ غلیظی حاصل شود. مخلوط را بهاندازۀ یک دقیقه حرارت دهید تا جایی که حرارت آن به 160 درجۀ سانتیگراد برسد. حالا مخلوط کره و خامه را به شربت در حال حرارتدیدن اضافه کنید و مدام هم بزنید. درجۀ حرارت مخلوط در این حالت باید حدود 110 درجه سانتیگراد باشد. احتمالاً مخلوط شما تا الان تغییر رنگ داده است. حالا شعله گاز را خاموش کرده و مخلوط را درون قالب بریزید. اجازه دهید تا قالب سرد شود و بعد مقداری نمک دریایی روی آن بریزید. حالا قالب را برای دو ساعت درون یخچال دهید.
![شیرینی کاراملی](/Upload/Public/Content/Images/1397/01/09/1524020988y.gif)
بعد از گذشت دو ساعت، احتمالاً شیرینی کاراملی شما حسابی خودش را گرفته است. بهآرامی و به کمک یک چاقو آن را از کاغذ روغنی جدا کرده و از قالب خارج کنید. حالا به کمک یک چاقوی تیز آن را به قطعات کوچکتر برش بزنید. این شیرینی خوشمزه را میتوانید برای چندین روز لای سلفون در یخچال نگهداری کنید. امیدواریم که از طعم بینظیر و متفاوت آن نهایت لذت را ببرید. نوش جان!
منبع: inspiredtaste