پلو استانبولی یک غذای ساده و راحت است که می‌توانید با کمی ابتکار و اضافه کردن سبزیجاتی مثل قارچ طعم و مزه‌ای جدید به آن بدهید. طرز تهیه استانبولی با قارچ را در این مطلب بخوانید.

مواد لازم

برنج  4 پیمانه

پیاز بزرگ 1 عدد

قارچ خرد شده 2 لیوان

گوجه فرنگی 4 عدد

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

زردچوبه، زعفران، نمک و فلفل به میزان لازم

روغن 1 قاشق غذاخوری

کره یا روغن حیوانی 200 گرم

طرز تهیه

1- گوجه فرنگی‌ها را بشویید و پوست آن را بگیرید و نگینی خرد کنید.

2- پیاز را نگینی خرد کنید و با یک قاشق روغن و زردچوبه تفت دهید، سپس گوجه فرنگی، قارچ و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید.

4- برنج را بشویید و با 6 لیوان آب و مقداری نمک کنار بگذارید تا خیس بخورد.

5- برنج را به پیاز و قارچ اضافه کنید و شعله را زیاد کنید و هر از گاهی هم بزنید.

6- هنگامی که آب برنج کاملا بخار شد، در قابلمه دم کنی بذارید و ببندید و صبر کنید دم بکشد.

7- وقتی برنج دم کشید، کره آب شده را اضافه کنید و سرو کنید.

نوش جان!