شناسه : ۸۵۹۶۳۴ - چهارشنبه ۱۵ فروردین ۱۳۹۷ ساعت ۱۹:۰۷
استانبولی با قارچ
پلو استانبولی یک غذای ساده و راحت است که میتوانید با کمی ابتکار و اضافه کردن سبزیجاتی مثل قارچ طعم و مزهای جدید به آن بدهید. طرز تهیه استانبولی با قارچ را در این مطلب بخوانید.
پلو استانبولی یک غذای ساده و راحت است که میتوانید با کمی ابتکار و اضافه کردن سبزیجاتی مثل قارچ طعم و مزهای جدید به آن بدهید. طرز تهیه استانبولی با قارچ را در این مطلب بخوانید.
مواد لازم
برنج 4 پیمانه
پیاز بزرگ 1 عدد
قارچ خرد شده 2 لیوان
گوجه فرنگی 4 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
زردچوبه، زعفران، نمک و فلفل به میزان لازم
روغن 1 قاشق غذاخوری
کره یا روغن حیوانی 200 گرم
طرز تهیه
1- گوجه فرنگیها را بشویید و پوست آن را بگیرید و نگینی خرد کنید.
2- پیاز را نگینی خرد کنید و با یک قاشق روغن و زردچوبه تفت دهید، سپس گوجه فرنگی، قارچ و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید.
4- برنج را بشویید و با 6 لیوان آب و مقداری نمک کنار بگذارید تا خیس بخورد.
5- برنج را به پیاز و قارچ اضافه کنید و شعله را زیاد کنید و هر از گاهی هم بزنید.
6- هنگامی که آب برنج کاملا بخار شد، در قابلمه دم کنی بذارید و ببندید و صبر کنید دم بکشد.
7- وقتی برنج دم کشید، کره آب شده را اضافه کنید و سرو کنید.
نوش جان!