دسر پاناکوتا کاله از بیش از 50 درصد شیر تازه و خامه تازه گاو تهیه میشود. این دسر زمانی کشف شد که چوپانهای کوهپایههای پپه مننته ایتالیا شیر گاوهایشان را دوشیده و میگذاشتند خامه آن سفت شود. با گذشت زمان این میان وعده به یک دسر کامل، خوش طعم و ملایم تبدیل شد. دسر پاناکوتا از خامه، شیر و کاراگینان که یک عصاره ژلاتینی طبیعی گیاهی است، درست میشود. در این مقاله میخواهیم طرز تهیه پاناکافی کارامل و گزیدهای از خواص قهوه را بیان کنیم.
پاناکافی کارامل یک نوشیدنی بسیار خوشمزه است که با پاناکوتا، قهوه، شکلات سفید، سس کارامل و شیر درست میشود. این نوشیدنی به دلیل داشتن قهوه دارای خواص بسیاری است. قهوه حاوی منیزیم و پتاسیم است که این مواد معدنی در تنظیم سطح قند خون، کاهش مصرف شیرینی، استفاده صحیح بدن از انسولین و سوزاندن چربی در بدن تاثیر مثبت و بسزایی دارد.
قهوه خطر ابتلا به سرطان، سکته مغزی و سرطان پروستات را به میزان 20 درصد کاهش داده، همچنین افزایش میزان کافئین در خون بیماریهای اعصاب از جمله آلزایمر و افسردگی را کاهش میدهد اما در نظر داشته باشید که بدن در حالت عادی 200 میلیگرم کافئین را میتواند دریافت کند؛ بنابراین مصرف بیش از حد قهوه میتواند مشکلساز باشد.
![پانا کافی کارامل پانا کافی کارامل](/Upload/Public/Content/Images/1397/01/26/0947120618d.jpeg)
مواد لازم برای پاناکافی کارامل
- 200 گرم پاناکوتای کاله
- 200 میلیلیتر شیر
- 20 گرم فندق بوداده (خردشده)
- 100 گرم شکلات سفید (رندهشده)
- 150 میلیلیتر قهوه (دمکشیده)
- 2 قاشق سوپخوری سس کارامل
- به مقدار لازم میلک فوم
- یکدوم قاشق چایخوری دارچین (پودرشده)
روش تهیه پاناکافی کارامل
در ظرفی، شیر و پاناکوتا را بریزید و با یکدیگر مخلوط کرده سپس فندق و شکلات سفید را به آن بیافزایید و مخلوط کنید.
در ظرفی جداگانه، قهوه و سس کارامل را با یکدیگر مخلوط کنید.
مقداری از مخلوط پاناکوتا را کف لیوان مورنظر بریزید سپس مخلوط قهوه را روی آن ریخته و مقداری میلکفوم روی آن اضافه کنید.
پاناکافی کارامل را با دارچین تزیین و به صورت گرم سرو کنید.
نوش جان!